Broken City (2013)

3

Inainte sa va duceti la film trebuie sa stiti ca Mark Walberg este si producator, si un producator bun (Boardwalk Empire, Entourage sau The Fighter au si ajutorul lui). Sa va mai aduceti aminte si ca anul viitor il vom vedea in Transformers 4. Pe Russell Crowe il vom mai vedea anul acesta in Superman, iar in anul ce tocmai s-a incheiat a mai aparut in 3 filme. La Catherine Zeta-Jones sa va uitati si mai atent. Si sa va ganditi ca anul acesta face 44 de ani. De scenarist si de regizor nu va spun nimic. Amandoi sunt, din pacate, la prima productie cu un buget de peste $30 mil. Toate aceste lucruri, de mai sus, trebuie sa va coboare mult asteptarile legate de acest film. Chiar daca sunteti fani Crowe sau Walberg, cum sunt eu, de exemplu. Pentru ca numai din noroc poate sa-ti iasa tare un film cu toate aceste variabile.

broken city 2 460x305 Broken City (2013)

Broken City este despre coruptia primarului din New York, nefacand referire la evenimente din realitate. La prima impresie este un thriller presarat cu mult mister despre cum un fost politist, ajuns detectiv particular, este angajat de catre primar pentru a vedea cu cine il inseala nevasta celui din urma, in preajma alegerilor locale pentru functia orasului. Bineinteles ca lucrurile sunt mai complicate, iar totul incearca sa duca privitorul cu gandul la “the big picture”, pentru a vedea imaginea cruda de ansamblu, lucru care se si intampla spre finalul filmului.

Broken City 4 460x359 Broken City (2013)

Maiestria orasului New York, rolul (atat de cunoscut) de politist facut de Walberg, vocea de lider a lui Crowe si puternica feminitate si elengata a lui Catherine Zeta cresc mult nota unui film pe care o sa-l vezi o data, o sa-l intelegi din prima, si o sa fie doar un alt film bifat in lista ta cu actori preferati. + de vazut trailerul.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.