Beyond Borders (2003)

2

beyond borders film 201x300 Beyond Borders (2003)Actori: Angelina Jolie, Clive Owen

Angelina Jolie este după cum ştiţi Ambasadoare O.N.U şi s-a implicat de-a lungul timpului în ajutorarea populaţiei din diferite zone defavorizate ca: Sudan, Cambodgia, Sri Lanka. Trecând peste acest aspect ce pare a fi mai mult un exerciţiu de imagine decât o sinceră preocupare, ţin să vă spun că Angie a vrut să bifeze şi un film în care să joace rolul unui adevărat salvator al celor defavorizaţi. Aşa a apărut Beyond Borders.

Filmul prezintă povestea unei americance, Sarah ( Angelina Jolie) beyond borders 1 203x300 Beyond Borders (2003)o răsfăţată care are tot ce şi-ar putea dori de la viaţă. Totul se schimbă în momentul în care la un dineu ascultă discursul unui doctor Nick (Clive Owen) despre nevoia de bani pentru a asigura minimul de hrană în zone defavorizate. Cu toate că soţul ei se opune ea decide să cumpere câteva camioane de alimente şi să meargă în Etiopia. Doar că realitatea acolo e mult mai dură decât s-ar fi aşteptat. În acest loc, uitat parcă beyond borders 2 300x211 Beyond Borders (2003)de lume, între Sarah şi Nick se înfiripă o poveste de dragoste iar ea decide să-l urmeze în acţiunile lui umanitare în zone aflate în plin război, punându-şi astfel viaţa în pericol.

Download subtitrare “Beyond Borders” click aici.

Lăsând povestea de dragoste dintre cei doi pe plan secund filmul pune accent pe disperarea prin care trec oamenii în aşteptarea unui ajutor umanitar, pe problemele reale cu care se confruntă zonele defavorizate. Dacă v-aţi săturat de comedioare uşurele sau de filme romantice cu final tras la indigo, vǎ recomand acest film a cărui vizionării nu vă va lasă cu siguranţă indiferenţi.

Vizionati trailer:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.