Nim’s Island (2008)

3

nimsisland1 large Nims Island (2008)Actori: Abigail Breslin, Jodie Foster, Gerard Butler, Michael Carman, Anthony Simcoe, Christopher Baker

Un film de aventura pentru intreaga familie. O insula ncunoscuta, o fata si tatal ei care locuiesc acolo, o scriitoare de romane de aventura, o furtuna si… un laptop sunt toate elementele acestei pelicule. Era sa uit de animale: o foca (sau ceva asemanator), un pelican si o soparla. Un film care a inceput ca in povesti si carti a la Robinson Crusoe si care s-a terminat destul de neporivit. Dar sa vedem despre ce este vorba… 37480820 Nims Island (2008)

… Nim este fata unui om de stiinta ce locuieste pe o insula nedescoperita inca de oameni. Acolo si-au facut o casa ceva in genul celei din filmul “Laguna Albastra” si traiesc fericiti. Pana cand intr-o zi Jack despre care vorbeam se hotaraste sa plece pe apa cateva zile pentru o noua cercetare. Lucrurile se complica atunci cand o furtuna ii avariaza barca lui Jack, iar un vapor descopera insula lor. In acel moment, singura fiind pe insula, Nim decide cu ajutorul animalelor sale sNI 12081 Low 72dpi.sized Nims Island (2008)a protejeze insula si sa-l cheme sa o ajute si pe Alex Rover (personajul sau de aventura peferat). Insa Alex Rover este o scriitoare, o femeie careia ii era frica sa iasa si din propria casa.

Download subtitrare “Nim’s Island” click aici.

Consider ca finalul filmului este destul de slab, iar daca regizorul sau senaristul ramanea la ideea cu insula si nu mai aducea si povestea cu scriitoarea filmul ar fi fost mai reusit. Jodie Foster joaca bine, dar nu este atat de comica pentru un astfel de film. Fetitza pe de alta parte este foarte simpatica. Animalele la fel.

Acorda filmului o nota:
Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. aceeasi parere k si tn……..jodie foster nu mi s-a parut asa comik,insa nota 10 pt fetita,kre e fff simpatik……..un film destul de relaxant

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.