National Treasure: Book of Secrets (2007)

6

nationaltrasure2poster National Treasure: Book of Secrets (2007)Actori:Nicolas Cage, Justin Bartha, Diane Kruger, Jon Voight, Helen Mirren, Ed Harris , Harvey Keitel, Bruce Greenwood

Din partea mea, cel mai asteptat film al anului. Am asteptat lansarea lui in 2007, si mai aveam putin si scriam din 2008. Distributia este aproximativ respectata ca in primul film, aparand aici insa si generalul Hummel din “Fortareata” (pentru cei care stiu despre ce e vorba:) si anume Ed Harris in rolul personajului negativ.

Daca la National Treasure 1 m-am uitat de 3 ori sunt absolut national treasure book of secrets nicolas cage white house National Treasure: Book of Secrets (2007)sigur ca si acest film il voi revedea curand. In putine cuvinte am putea spune ca este filmul perfect al combinatiei dintre aventura, mistere de rezolvat, istorie si …Nicholas Cage. De data aceasta Cage este in cautarea unei comori, un oras de aur ascuns undeva sub pamant. Existenta acestui oras ar demonstra nevinovatia strastrabunicului lui (ceva in genul asta, o ruda in arborele genealogic) in cazul asasinarii lui Lincoln.
12 21 NT BOS 2 National Treasure: Book of Secrets (2007)
Download subtitrare National Treasure: Book of Secrets click aici.

Un film de aventura imbinat cu umor. O faza de mentionat este cand ajutorul lui Cage vrea el sa conduca masina, se urca repede la volan si cand da sa porneasca isi da seama ca e volanul pe dreapta (erau in Anglia:P). National Treasure atat 2 cat si 1, sunt filmele bune de amintit la conversatiile de genul: “deseara ma uit la filmul x” …”dar ai vazut National Treasure?”

Vizionati trailer:

6 COMENTARII

  1. Frumos film, specific Nicolas Cage, ai dreptate e un film care trebuie urmarit, actiune si suspans.Eu sincer l-am vazut de 2 ori, si l-asi revedea cu placere.

  2. dezamagire….filmu e o dezamagire…am asteptat un film destept..ceva…dar nush…m-a dezamagit…nici numi amint cu ce a fost..

  3. […] o poveste frumoasa, fie ca e vorba de “Piratii din Caraibe“, “Prince of Persia” sau “National Treasure“. De data aceasta, el face din nou echipa cu regizorul Jon Turtletaub pentru a produce « The […]

  4. […] cred ca o sa iasa destul de fain, pentru ca stiu cum sa faca un film captivant de aventura (vezi National Treasure, Prince of Persia etc.). John Carter vine pe marile ecrane in 3D si IMAX 3D incepand cu data de 9 […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.