Bolt (2008)

16

boltposter 197x300 Bolt (2008) Voci: John Travolta, Miley Cyrus, Susie Essman, Mark Walton

Pentru ca si saptamana trecuta vorbeam de filme de animatie, dar de o continuare, a venit vremea sa vorbim si de noul lansat “Bolt” un film cu un catel simpatic ce se crede super erou si care-i face si pe altii sa creada ca este super erou. Din nou un film pentru intreaga familie (daca in Madagascar 2 apar niste pinguini, aici apar niste porumbei) care va fi agreat atat de copii cat si de mamici si tatici. Poate va fi mai mult placut de fete sau de iubitorii de animale pentru ca si animalul (personaj principal) este foarte simpatic. Voua nu v-ar placea sa aveti un catel tatuat cu un fulger si care sa aiba puteri supra naturale, sa va apare de tot si de toate… dar care sa nu stie sa se joace sau sa fie… caine?:|

Am stabilit ca personajul principal este un caine, da? Ei bine el este actorul principal bolt 20080729111323728 640w 300x161 Bolt (2008) intr-un show/serial de televiziune unde el o salveaza de fiecare data pe fetita ce-l cumparase cand era mic. Iar pentru ca totul sa para cat mai credibil pe ecrane nu i-au spus ca totul este fictiune, producatorii facand tot ceea ce le era in putinta pentru a-i ascunde aceste lucruri. Intr-o zi catelul scapa din rulota lui de star tv si da nas in nas cu realitatea. El crezand ca este in continuare supererou. Si atunci incep peripetiile. Nu mai poate sa opreasca masinile cu capul, nu mai poate rupe 1214837266 300x225 Bolt (2008) garduri si nu mai are super latratul:)

Download subtitrare “Bolt” click aici.

Cele mai tari faze mi se par cele cand porumbeii dau de el (vedeti si pe trailer) si au impresia ca-l stiu de undeva, iar cand vad pe niste postere imaginea lui se sperie si renunta la gandul anterior. Eu m-am prapadit de ras mai ales la faza cand porumbeii “o toarna” pe pisica ce ii santaja:)) Sper sa-l vizionati cu aceeasi placere ca si mine:)

Vizionati trailer:

16 COMENTARII

  1. Eu la filmul asta nu ma uit pentru ca i-a placut lui Floryan. Si daca i-a placut lui, inseamna ca mie n-o sa-mi placa. Haha, luand-o serios acum, hm, animatie noua, suna interesant, astept sa .. sa.. sa.. si eu!

  2. Aia de la cineblog zic ca e mediocru, voi ca e bun. Nici nu stiu ce sa mai cred. Chiar n-am timp sa pierd la filme proaste, asa ca as vrea sa stiu sigur cand ceva e bun sau nu.

  3. Si ce legatura avem noi cu cineblog? Daca ai fi citit constant FILMETARI atunci poate ai stii ca daca eu zic ca un film e bun poate sa fie si slab. De cand se discuta gusturile? Asa se poate intampla si cu parerea lor. De unde sa stiu eu ce filme ti se par tie foarte tari?

    SFAT: Citeste doar unul din bloguri (oricare ar fi el) si atunci vei vedea daca parerile tale se aseamana constant cu ale noastre (sau ale lor) sau ale unuia din editorii nostrii (sau ai lor).

  4. Sunteti singurele doua bloguri care chiar vorbesc despre filme, nu doar pun trailer de pe youtube si link spre subtitrare si mi se pare normal sa le citesc pe amandoua. Sa stii ca iti voi urma sfatul si mai voi uita chiar in seara asta la Bolt, ca sa vad care dintre voi se apropie de perceptia mea.

  5. @ Andrei Penescu: Asa e cel mai bine. E normal sa avem pareri diferite, iar pana unul din ele iti va castiga increderea mai ai de tzopait intre ele:)

  6. Varianta in lb. romana, vorbita de Iantu, Radulaesca si Visan, Otil este mai nostima. La cinema varianta 3D vorbita in romaneste merita vazuta. Este spectaculoasa si plina de umor.

  7. Awww.. Dragut mai poate fi Bolt. Deci.. la faza cu cersitul mancarii, am ras cu lacrimi. Nu mi s-a mai intamplat de ceva timp fenomenul, deci din nou, chiar a fost extrem de simpatic filmul.

  8. In general imi plac filmele de animatie. Iar Bolt nu m-a dezamagit. Personajul meu preferat este hamsterul. Foarte frumos si amuzannt acest film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.