Alfie (2004)

6

alfie poster 213x300 Alfie (2004) Actori: Jude Law, Sienna Miller, Susan Sarandon, Marisa Tomei

O prietena mi-a zis zilele trecute ca tocmai a vizionat filmul Alfie si e singurul film in privinta caruia este indecisa daca i-a placut sau nu. M-a facut curioasa asa ca atrasa de prezenta lui Jude Law in rol principal am decis sa-l vad. Ei bine, cred ca baietii care vor viziona filmul il vor pune printre preferate si asta pentru ca Alfie (Jude Law) reuseste ceea ce toti viseaza: are un succes nebun la femei, e un fel de Don Juan britanic.

Şofer de limuzina cu mult şarm si sex appeal, Alfie ( Jude Law) flirtează cu majoritatea clientelor cu toate ca are o iubita stabila, Julie (Marisa Tomei). O inseala si o minte fara nici o urma de alfie 1 300x199 Alfie (2004) remuşcare pentru ca, in opinia lui, ”femeile sunt întotdeauna o alegere amuzanta”. Prin patul lui trec tinere mame divorţate (Marisa Tomei), femei atrăgătoare trecute de prima tinereţe (Susan Sarandon) si in final incearca o relaţie cu o femeie dezinvolta Nikki ( Sienna Miller). Problema apare când tânjeşte la ceea ce nu poate avea: iubita celui mai bun prieten. Pe tot parcursul alfie 2 300x193 Alfie (2004) filmului încerci sa intuieşti finalul. Cei mai romatici cred ca Alfie isi va gasi cu siguranţa iubirea vieţii lui si va pune capat vietii de burlac. Cei ce nu sunt adeptii relaţiilor superficiale ar vrea sa-l vada pe Alfie pedepsit pentru inimile pe care le-a frant. Trebuie sa vedeţi filmul pentru a gasi răspunsul.

Download subtitrare “Alfie” in curand.

Cred ca rolul i s-a potrivit ca o manusa lui Jude Law, pentru ca actorul de 36 de ani, are acelasi succes la femei ca Alfie iar in afara platourilor de filmare Sienna i-a fost logodnica timp de 1 an. Cei ce pun accent pe coloana sonora atunci cand vizionează un film nu vor fi dezamăgiţi, pelicula a câştigat Globul de Aur pentru cea mai buna melodie originala: Mick Jagger & David A. Stewart – Old Habits Die Hard.

Vizionati trailer:

6 COMENTARII

  1. Vazut. Amuzant, simpatic dar si enervant. Nu mi-a placut felul lui direct (la propriu) de a explica tot ceea ce face, gandeste & co. A lasat o zdravana urma de neverosimilitate pentru asta, cred eu. In rest, carismatic Jude Law asta!:)

  2. Daca tot ti-a placut asta, merita sa spui ceva si despre originalul din ’66 cu Michael Caine. E chiar mai bun.

  3. nu, mai frumos., amuzant si…mai multe , e jude law mimi .asta-i parerea mea mai . frumos e jude law decat michael caine1 ee foooartttte draaagutttzz JUDE LAW , …:x:X:X:X:X:XL::X;X:X:X:X:X;X;X:X:X:X:X:X:X:X

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.