Max Payne (2008)

13

poster max payne Max Payne (2008) Actori: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Beau Bridges, Amaury Nolasco

Desi imi plac mult jocurile shooter, nu am jucat prea multe (le pot numara pe degetele de la o mana). Astazi o sa va vorbesc de filmul facut dupa jocul “Max Payne”. Personal, jocul Max Payne nu mi-a placut. Personal, de la filmul Max Payne ma asteptam la mai multe. S-a dovedit a fi ca jocul. Demoni, impuscaturi matrix/sf, Sucre din Prison Break, misterul unei crime si lumea unui drog pentru soldati invincibili, toate acestea sunt enumerarea elementelor principale dintr-un film ce a umplut o sala de cinema din Romania. Acum iar o sa-mi sara “fanii” in cap ca nu laud niciun film. Pai daca voi ati fost emotionati de zgomotul impuscaturilor si de pasarile de pe cerul New York-ului, ce sa va fac?

Max Payne este un politist… cum sa-i pui numele real Max Payne ?(era mai bunamax payne 3 m 300x181 Max Payne (2008) faza cu porecla, ca sa te cheme in buletin Ion Durere se intampla mai rar). Revenim. Max Payne este un politist ce s-a mutat in departamentul de cazuri nerezolvate pentru a-l gasi pe criminalul sotiei si copilului sau, iar in acest timp facea legea (la propriu) printre aceste cazuri. Intr-o noapte moare o fata cu care el avusese o scurta intalnire. Se dovedeste ca moartea fetei si moartea sotiei sale au o legatura, legatura surprinsa printr-un tatuaj (aripi). Si astfel incepe Max Payne sa provoace durere.

Download subtitrare “Max Payne” click aici.

Filmul este unul frumos, dar nu foarte reusit. Prea ii reusesc lui Payne toate actiunile, este salvat de prea multe ori, nu moare chiar daca este… (nu pot sa va zic ca trebuie sa vedeti in film), iar Olga Kurylenko moare prea repede in film. Cam astea ar fi motivele pentru care cred ca s-ar fi putut realiza un film mai bun. Sfarsitul lasa loc de o continuare, dar totodata este previzibil. Este un film de vazut, dar doar o singura data. Payne, Max Payne.

Vizionati trailer:

13 COMENTARII

  1. deci cam in 20 de min o sa uit la film si nu am subtitrare la el sti vreu site mai k lumea de subtitrari zi si mie plsss….:P si dak te rog da si mie id-ul taude mess dak ai unu :D…….

  2. @ Fla3iuS: Inca nu e scoasa titrarea. google it dk ai chef de ea.
    @ Floryan: alti looseri care n-au ce face. Sincer de cateva luni am inceput sa apreciez review-urile filmetari. Tine-o tot asa;) Apropo filmul e super. Sper sa nu-ti pui in cap fanii jocului:D criticandu-l prea tare. In rest numai bine.

  3. nu are cine stie ce legatura cu jocul pt cei care au jucat!! Decorul si fundalul sunt super pt astfel de film (intunecat si creaza spaima)E frumos filmul,merita vazut ii dau nota 9 din 10

  4. aveti grija la c Max payne va uitati…dak e acel film in care joaca john travolta…e o versiune mai veche!aia noua inca n’am dat de ea…

  5. auzi fara suparare nam zis k nai ce cauta pe aici prietene am zis k ptr u toate filmele ba nus reusite ba nus bune ba nus nush cum …;))poi nare nici o logica dupa ce mai is filmele astea pe situ asta “FILMETARI”hmm…!!!dak spui k nus bune trebuia sai zik “FILMEPROASTE”nu???poi spuneti voi acuma eu nu am vrut sa te jicnesc cu ceva sau sa te fac sa te simti prost sincer ti-am cerut o favoare nai vrut asta e si nu mai zic nik hai k ii tare filmu;))….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.