In Bruges (2008)

16

tforg in bruges free 2008 202x300 In Bruges (2008)Actori: Colin Farrell, Brendan Gleeson, Ralph Fiennes, Clemence Poesy, Jeremie Reiner.

Satula, plictisita si enervata de productiile in stil hollywoodian, vizionarea filmului In Bruges a venit pentru mine precum o gura de aer proaspat. Presarat cu mult umor englezesc, filmul este o alta productie cu si despre asasini platiti, faze comice sau situatii limita. Desi s-au mai turnat si alte pelicule ce abordau aceste teme, din fericire In Bruges este total diferit. Un film excelent, captivant si impresionant, te face sa iti doresti sa tina inca o data pe atat.

Actiunea filmului se desfasoara in pitorescul oras Bruges din Belgia. Ray (Colin Farrell) si Ken (Brendan Gleeson) sunt doin bruges 121188306311 150x150 In Bruges (2008)i mercenari trimisi in vacanta in minunatul orasel, imediat dupa terminarea unei misiuni tocmai pentru a nu fi deconspirati. Aflati in asteptarea unui telefon privitor la urmatoarea misiune, acestia isi petrec timpul vizitand orasul. Ken face o pasiune pentru oras, iar Ray reuseste cu maiestrie sa se incurce cu doi hoti, implicandu-se in furtul unei cantitati mari de droguri. Dupa cateva zile soseste si telefonul mult asteptat, iar lucrurile iau o intorsatura cam dificila pentru Ken. Acesta primeste ordin ca in 24 de ore sa il omoare pe Ray. Fiind atasat de partenerul sau, Ken se afla in fata unui mari dileme, sa incalce codul etic al asasinilor sau sa se lase prada sentimentelor si sa ii crute viata lui Rain bruges 12118836621 150x150 In Bruges (2008)y?

Download subtitrare “In Bruges” in curand.

In Bruge poate fi catalogat si drept o excelenta comedie neagra, umorul tipic englezesc celebru prin causticitate si impertinenta, aduce o nota de originalitate productiei. Este un film fara efecte speciale, bazat pe trairea si exprimarea imediata a sentimentelor, sau altfel spus pe cauza si efect. Colin Farrell interpreteaza dupa parerea mea, cel mai bun rol al sau, aducand in prim plan rolul asasinului de profesie. Desi este un film pe care il recomand tuturor, de fapt nu este pentru oricine.

Vizionati trailer:

16 COMENTARII

  1. Perfect adevarat ce ai scris, il recomand si eu cu placere, mai ales ca e diferit de stilul jenant al filmelor americane din ultima vreme . In top 10 al filmelor de anul trecut pentru mine!

  2. este un film excelent pe care il recomand la toata lumea… cu toate ca este mai dramatic spre final dar, mie mi-a placut:D

  3. am reusit sa vad acest film pana la final si pot sa spun ca si acum, la fel ca atunci cand l-am vazut, ma tot intreb:ce naiba e cu filmul asta?!probabil ca nu am eu capacitatea sa inteleg umorul englezesc.personal, nu-l recomand pt ca, pt. cei ca mine, poate fi chiar enervant

  4. looooooool… documenteaza`te inainte sa scrii… orasul nu se numeste In Bruge =)) si pur si simplu Bruges =))=))

  5. Prost copil esti bai Casalot.. omul a spus ca , citez : “este filmat in Bruges” . Daca tu esti atat de dobitoc..incat din acest context ,ai extras numai ce un dobitoc ar fi putut sa extraga… no comment. N-am vazut filmul..apropiati de incredere mi l-au descris a fi unul slab..mediocru , de vazut cand eventual.. nu ai ce face. O sa-l vizionez si eu candva probabil..

  6. […] care va juca Colin Farell (Phone Booth) si care este regizata si scrisa de catre Martin McDonagh (In Bruges). Alaturi de Farell ii vom mai vedea in film pe Sam Rockwell, Christopher Walken, Woody Harrelson, […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.