[Trailer] The Tooth Fairy

1

Oh da! O noua poveste este gata sa va deschida apetitul pentru magie, portita copilariei de drept! De data asta, avem si-un subiect bine ales: Zana Maseluta. Da da, nu radeti, cati dintisori om fi pierdut noi pe.. gratis? Asa ca 20th Century Fox ia atitudine si-l trimite pe Dwayne “The Rock” Johnson la treaba. Nu singur, ci c-o gasca la fel de increzatoare ca si el, astfel ca ia-i in considerare si pe Ashley Judd, Julie Andrews, Billy Crystal ori Brandon T. Jackson.

gtgt [Trailer] The Tooth Fairy

Povestea? Fara prea multe urzeli, cum altcumva? Derek Thompson (Dwayne Johnson) este un jucator de hochei realmente de temut cu o familie frumoasa, dar mai ales o fiica ce-si traieste copilaria cu ochii mari si larg deschisi spre magie si povesti. Astfel ca atunci cand Derek neaga existenta Zanei-Maseluta, va primi o pedeapsa pe masura: va deveni el insusi o .. Zana-Maseluta. Una pe masura lui, bineinteles. Amanunte veti putea viziona deocamdata cu ajutorul trailerului, iar filmul vine la sfarsit de ianuarie 2010, mai exact pe 22 ianuarie. Uitati-va si la trailer:

1 COMENTARIU

  1. atat! :)))) arata bine, are potential. sper sa nu fi aratat in trailer secventele bune si sa lase filmul golit . cum s-a intamplat in year one. am adormit la filmul ala

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.