[Trailer] “When in Rome” cu Kristen Bell

1

Cu siguranta ati vrea sa stiti cu ce se mai poate delecta sectiunea cu pricina! Si de preferabil, ceva nou, caci.. de oldies (ok ok, still goldies) ne-am cam saturat. Ei bine, vesti bune! Inceputul de an (viitor, bineinteles) ne-o aduce pe simpatica Kristen Bell (“Forgetting Sarah Marshall”, Gossip Girl) in rolul principal al unei comedii romantice ce se anunta a fi una hazlie si de ce nu, interesanta. Alaturi de ea, vom putea sa vedem la treaba si nume ca Dax Shepard (“Idiocracy”), Jon Heder (tipu’ din “Napoleon Dynamite”), Will Arnett (cel ce-a imprumutat vocea prin (“Ratatouille“, “Horton Hears A Who!,” ,”G-Force“), Danny DeVito, Josh Duhamel “(Transformers: Revenge of the Fallen”), Anjelica Huston drept pentru care nu cred ca grijile pentru distributie nu vor fi mari.

when in rome p1 [Trailer] When in Rome cu Kristen Bell

Hai sa va prezint si-o frantura de poveste, pe langa trailerul promis inca din titlu. Beth Harper (Kristen Bell) este o angajata de succes, dar.. dupa cum probabil deja banuiti, are o viata amoroasa de cosmar. Asta pana cand va fi nevoita sa asiste la nunta surorii ei, tocmai la Roma. De aici, totul devine magic. Cum asa? Va gasi o moneda miraculoasa care va face ca un grup de barbati (toootaaal diferiti!) sa se indragosteasca nebuneste de ea. Dar ea nu va fi impresionata de fenomen, ci doar de sarmul lui Nick, un alt invitat la nunta buclucasa.

La sfarsitul lui ianuarie 2010 filmul este asteptat in cinematografe, iar noi pana atunci ne lamurim cu ajutorul trailerului:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.