Recomandare: House of Cards (2013)

1

Astazi va recomand House of Cards (serial).

Cu Kevin Spacey in rolul principal, Robin Wright in rolul sotiei si Michael Kelly in rolul asistentului, intr-un serial despre politica americana la nivel inalt si cum a avea puterea este mai important decat a avea multi bani. Si probabil despre multe altele, insa despre asta este vorba in primele 2 episoade, cele pe care am apucat sa le vad aseara.

Ca regizor il avem pe David Fincher, pe care il stiti dupa filme precum Se7en, Fight Club, The Girl with the Dragon Tattoo si The Social Network.

Foarte misto cum Kevin Spacey are un fel de discutie cu privitorul si cum interactioneaza cu tine pe parcusul filmului. Te vor captiva interesele si legaturile de la Washington (mai ales daca ai mai vazut cateva filme politice inainte), iar cele 45 de minute ale unui episod parca trec in cateva minute…

Serialul este difuzat de Netflix care a castigat licitatia pentru serial in fata unor grei ca HBO, Showtime si AMC si care a dat drumul celor 13 episoade integral pe platforma lor de distribuire de continut, pe 1 februarie, incercand sa dea startul unei revolutii in industrie (mai multe despre subiect aici si aici).

Avem si trailer:

Netflix este o platforma on-demand pentru continut video (filme si seriale) disponibila in America de Nord si in cateva tari nordice din Europa, iar abonamentul lunar este de 7,99 dolari, bani de care beneficiezi de streaming si acces nelimitat la aproximativ 13000 de filme si seriale. Ca sa nu mai vorbim ca te poti conecta de pe tv, playstation, xbox, wii, ipad sau calculator… 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.