[Trailer Tare] Young Adult

2

Young Adult este unul dintre filmele care a atras atentia iubitorilor  si criticilor de film deopotriva si are parte numai de recenzii pozitive. Trailerul filmului nu a fost lansat de curand, ci acum mai bine de 4 luni, datorita faptului ca in SUA premiera a avut loc  pe 9 decembrie 2011. Totusi, pentru noi este de actualitate deoarece in Romania  filmul va intra in cinema de abia in aceasta primavara, la o data inca nestabilita.

young adult poster 460x715 [Trailer Tare] Young Adult

Mavis Gary ( Charlize Theron) este o scriitoare mediocra care trece printr-un divort. Plictisita de viata ei si inarmata cu mult cinism, revine in micul orasel in care a crescut. Planul ei este unul simplu: vrea sa se impace cu iubitul din timpul facultatii si sa fie iar centrul atentiei, ca in tinerete. Singura problema este ca planul ei nu tine cont de ceea ce doresc si alte persoane.

YOUNG ADULT 1 460x295 [Trailer Tare] Young Adult

Toti cei ce au vizionat  filmul sunt de acord: prestatia lui Charlize Theron este una memorabila si a fost chiar nominalizata la un Glob de Aur. Actrita reuseste sa dea profunzime unui personaj in esenta superficial, rautacios si cinic, si te face chiar sa ii intelegi motivele si sa o simpatizezi. Cu un regizor ca Jason Reitman ( Up in the Air, Thank you for smoking) si o scenarista ca Diablo Cody (Juno),  era de asteptat ca filmul sa fie o comedie neagra savuroasa care sa dea clasa comediilor rasuflate din ultima vreme.

Vizionati trailerul mai jos:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.