Ghicește filmul (44)

22

Săptămânal organizăm un concurs, alături de Cityplex Bucuresti, în care vă oferim 3 invitații duble la oricare din filmele care rulează în programul cinematografului. Astfel, aveți posibilitatea de a viziona cele mai noi filme apărute în România. Tot ce trebuie să faceți este să răspundeți, printr-un comentariu, la cerința de mai jos:

Spune-ne printr-un comentariu din ce film este imaginea de mai jos:

ghiceste filmul2 Ghicește filmul (44)

 

Lăsați-ne răspunsurile până vineri, 2 decembrie, iar în cazul în care veți avea și un răspuns detaliat (scena, ce se întâmplă în momentul respectiv etc.) aveți șanse mari să vă regăsiți printre câștigători. Câștigătorii vor fi contactați printr-un mail direct, până duminică seara și vor trebui să confirme datele de contact

22 COMENTARII

  1. In scena de mai sus fica lui Raimunda,Paula ramane singuri impreuna cu tatal ei un om alcoolic care mai tot timpul este beat . Tatal (Paco) incearca sa o violeze pe fica lui, dar sfarseste accidental in cutitul pe care Paula il indreptase spre el in scopul de al speria. Apoi Raimunda incepe sa stearga urmele lasate, luand cutitul pentru a-l spala dar si un mop pentru a sterge balta de sange.

  2. Scena apartine filmului Volver, regizat de Pedro Almodovar, si surprinde momentul in care Raimunda descopera ca fiica ei, Paula, si-a injunghiat tatal incercand sa se apere de avansurile acestuia. Ce urmeaza, George a surprins destul de bine, Raimunda sterge urmele crimei si ingroapa cadavrul in padure…dupa ce il indeasa intr-o cutie frigorifica timp de o saptamana…

  3. Scena apartine filmului Volver, regizat de Pedro Almodovar, si surprinde momentul in care Raimunda descopera arma crimei cu care fiica ei isi injunghiase tatal in incercarea de a se apara, acesta incercand sa o violeze. Ce a urmat, George a suprins foarte bine, Raimunda stergand urmele crimei si ingropand cadavrul in padure, asta dupa ce l-a tinut intr-o cuie frigorifica timp de vreo saptamana.

  4. Scena apartine filmului Volver, regizat de Pedro Almodovar, si surprinde momentul in care Raimunda descopera arma crimei cu care fiica ei isi injunghiase tatal in incercarea de a se apara, acesta incercand sa o violeze

  5. Imaginea surprinsa mai sus este din filmul Volver” (2006), in regia lui Pedro Almodovar.
    In scena respectiva, Raimunda (Penelope Cruz), căsătorită cu un muncitor şomer, descopera cutitul cu care fiica ei Paula (Yohana Cobo) isi injunghiase tatal, in incercarea de a se apara de acesta, care o tot molesta si vroia sa o violeze.

  6. Volver (2006) iar in imaginea alaturata Raimunda gaseste cutitul cu care fica ei isi injunghiase tatal.

  7. scena este desprinsa din filmul “Volver”. Paula ramane singura impreuna cu tatal ei, un om alcoolic care mai tot timpul este beat . Tatal acesteia incearca sa o violeze dar sfarseste accidental in cutitul pe care Paula il indreapta spre el in scopul de a-l speria.

  8. Scena apartine filmului Volver, regizat de Pedro Almodovar, si surprinde momentul in care Raimunda descopera arma crimei cu care fiica ei isi injunghiase tatal in incercarea de a se apara.
    Vazand acest film, eu m-am intrebat ce anume din noi cere sa vada in filme atata sange si violenta..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.