Au inceput inscrierile pentru Let’s Go Digital!

0

Astazi vin cu o veste buna pentru toti liceeni pasionati de cinematografie. In perioada 3-12 iunie 2011 va avea loc la Cluj, in cadrul Festivalului International de Film Transilvania, atelierul de film Let’s Go Digital!, ce se afla la cea de-a noua editie. Deci, daca ai varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani si esti pasionat de film, fotografie sau editare video, aceasta este sansa ta sa inveti si sa faci ceea ce-ti place.

2449 vladplaiasu erwinschmidth sapientia 1iunie2010 web 15 460x306 Au inceput inscrierile pentru Lets Go Digital!

Daca nu stiti exact ce se va intampla acolo, am sa va spun. Pe parcursul a 10 zile cei 15 participanti alesi in urma unei preselectii, vor avea ocazia de a parcurge toate etapele realizarii unui film (realizarea scenariului, filmare, editare), indrumati de profesionisti ai cinematografiei romane si avand la dispozitie aparatura profesionala. In urma acestui workshop vor fi realizate 5 filme de scurt metraj care vor fi proiectate in fata publicului in ultima seara a festivalului de la TIFF, iar cel castigator va fi si premiat in cadrul Galei de Inchidere a Festivalului International de Film Transilvania. Atelierul se va desfasura in incinta Universitatii Sapienta din Cluj-Napoca si se adreseaza tinerilor din toata tara, fie ca au mai participat si in alti ani, fie ca nu.

2683 vladplaiasu conferintapresaisrael tiff201002june2010 025 460x306 Au inceput inscrierile pentru Lets Go Digital!
Vreau sa va spun ca eu sunt entuziasmata, iar daca as mai avea varsta potrivita pentru a participa la acest atelier de film, m-as inscrie imediat. Cred ca e o buna ocazie de a invata, de a te distra si de a-ti cultiva pasiunea. Si nu numai atat, dar cei 15 participanti se vor putea bucura de evenimentele fesivalului TIFF si vor putea chiar cunoaste personalitati ale cinematografiei. Deci, nu va sfiiti si aplicati cat mai curand, pentru ca ultima zi de inscriere este 13 mai 2011. Gasiti mai multe detalii pe site-ul oficial TIFF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.