Body of Lies (2008)

2

bodyofliesposter 000 195x300 Body of Lies (2008) Actori: Leonardo DiCaprio, Russell Crowe, Mark Strong, Golshifteh Farahani

Filmul a aparut de cateva saptamani bune (Atat in Romania cat si in afara) si chiar si eu l-am vazut de vreo saptamana. Nu am scris despre el pentru ca este genul de film pentru care astepti momentul potrivit sa-i aloci cateva randuri. Russell Crowe face un rol neinteles de multi, intre bine si rau, iar Leo trece peste prejudecata imaginii pustanului si joaca destept. “Body of Lies” este un film despre minciunile serviciilor secrete si minciunile Americii in lupta impotriva terorismului. In sala de cinema multi au spus ca prea l-au lungit, iar altii ca nu a avut un final tare. Eu zic ca a fost acceptabil:)

Leonardo DiCaprio joaca rolul unui agent secret ce vrea sa-l prinda pe 0629084600 300x147 Body of Lies (2008) cel mai cautat terorist al momentului (al momentului din film), iar Russel Crowe joaca rolul sefului lui Leo. In articolul de astazi nu o sa povestesc prea multe fapte din film. Va spun doar ca multe evenimente ce noi le vedem la stiri intr-un anumit mod defapt se petrec intr-o alta directie si ca multe organizatii sau natiuni sunt prietene doar la suprafata pentru a obtine un body of lies 2 Body of Lies (2008) castig, una de pe urma celeilalte. Filmul acesta o sa va dea exemple din fiecare situatie de mai sus si va va arata cat de simplu se pot intampla lucruri ce nimeni nu ar vrea sa se intample.

Download subtitrare “Body of Lies” click aici.

Mi-a placut foarte mult de Mark Strong *Hani din film. Avea replici inteligente. Avea carisma si cum si el spune in film, stie sa vorbeasca si este un gentelman. Poate ca multi au avut asteptari mari. Poate ca unora nu le place Russel Crowe grasanul si poate ca nu va muri cine trebuie in film. Dar asa e in filme si nu trebuie sa ne placa tuturor.

Vizionati trailer:

2 COMENTARII

  1. Eu sunt de parere ca, per total, a fost un film destul de bun. Pe DiCaprio il prind filmele de genul asta. Mi-a placut in Blood Diamond si mi-a placut si aici desi …inainte de Blood Diamond chiar nu il suportam. Am vazut Body of Lies in la cinema in Dubai, si am avut sansa sa merg in Iraq de doua ori. Cand au prezentat locurile si cetatenii tarilor respective, au incercat sa para cat mai obiectivi si chiar au reusit. In Dubai filmul chiar a fost un succes. Acum toti asteapta Traitor cu Don Cheadle, alt film foarte bun pe care l-am vazut.
    Toate cele bune, va citesc cu atentie:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.