[concurs] Let the movie-music play!

28

Da, ati ghicit, sau sunteti pe cale sa aflati: in perioada 16-26 noiembrie la FILMETARI derulam un nou concurs! Interactivi nevoie-mare dupa cum ne stiti, faptul ca pentru concursul de astazi am ales sa va prezentam o trupa muzicala, n-ar trebui sa va surprinda. Ei prea tare nu, totusi! Pai, ia ziceti.. Ce-ar mai fi de filmele noastre de suflet fara un soundtrack reusit? Baietii de astazi (inca) nu au obtinut performanta de a imprumuta vreunui scenariu note muzicale, dar… pe viitor, de ce nu?

ddd [concurs] Let the movie music play!

Fara suspans si artificii, I present you: Jukebox! Si daca esti vre(o)un carcotas, ii poti asocia cu emisiunea lui Huidu si Gainusa, caci isi cam fac veacul animand atmosfera de acolo. Dar daca esti ceva mai petrecaret, poate ca i-ai intalnit la vreun party sau club, acolo unde n-au nici cea mica retinere in a da tot ce-i mai bun. Pana sa ajung eu la altele, haideti sa-i si cunoastem mai bine:

Alexandru Vasilache– Voce

Adi Tetrade– Tobe

Viorel Dodoc– Chitara

Andrei Apostol– Chitara, Voce

Alin Neagoe– Bass, Voce

Alexandru Matei– Clape, Voce

Sergiu Moldovan– Clape, Voce, Efecte Speciale si multe altele…

fff [concurs] Let the movie music play!

Ce n-a fost precizat este ca baietii au cam in(cantat) pana acum doar ajutati de cover-uri. Stiti voi, chestii gen “I Will Survive”, “Hit the road Jack”, s.a.m.d. Gata cu ele! Cel putin, pe anul acesta. Jukebox isi lanseaza pe 26 noiembrie primul album de piese originale, intitulat “Picuri de rai”. Lansarea va avea loc la data mai sus mentionata, in clubul Jukebox ( fost Becker Brau, din strada Turturelelor 11), cu intrarea gratis si incepand cu orele 21. Si pentru ca vrem sa-ti dam nu doar filme bune la vizionat, ci si muzica buna de ascultat, FILME TARI iti ofera 2 CD-uri cu primul album original Jukebox. Ce ai de facut? Raspunde la urmatoarele intrebari si ia-ne CD-ul!

1. Din cati membri este formata trupa Jukebox?

2. Ce formatie muzicala/interpret(a) ti-ar placea s-o auzi pe coloana sonora a unui film de la Hollywood?

Concursul se incheie pe 26 noiembrie, iar castigatorii vor fi anuntati printr-un mail direct.

28 COMENTARII

  1. 1. 7 membri.
    2. Chiar as vrea sa-i aud vocea lui Alexandru Vasilache intr-un film. Are o voce foarte faina, placuta. Il stiu de mult timp de la Cronica, imi place vocea lui.

    Ps: Daca nu sunt din Bucuresti pot participa la concurs? Daca nu, anunt ca nu mai particip la concurs. Dar totusi sper……:-” (aveti mail-ul meu)

  2. 1. 7 membri
    2. La Hollywood??? Hard to say … din Romania cred ca ar merita cineva ca Iris sau Ada Milea, de prin alte parti imi place argenitinianul Fito Paez, e genial.

  3. […] Participa acum la acest concurs ! Concurs de Craciun: castiga un laptop MSI Wind Concursuri asemanatoare :Castiga unul din cele 5 cd-uri cu primul album original JukeboxCastiga o intalnire cu Diana Krall, o invitatie la concert, un cd si un posterCastiga o masina Opel Corsa cu rezervorul plin pe durata unu week-endCastiga albumul Michael Bolton “One world, One Love”Castiga un rol de figuratie, o vizita pe platourile de filmare de la Buftea si alte zeci de premii de Craciun Premii : album, cd Concurs adaugat in 17 Noiembrie 2009 in categoria Concursuri online Iti place concursul ? Trimite-l atunci si prietenilor folosind Yahoo Messenger […]

  4. Sapte (7) membi
    Cargo este formati pe care mi-ar place sa o ascult pe conoala sonora a unui film de la Hollywood.

  5. 1) 7(sapte)membri
    2)cred ca Dan Bitman ar fi unul din cei care mi ar placea pt coloana sonora a unui film de la Hollywood:)

  6. 1) 7 membri. Se pun la socoteala si cele doua fete? Ca daca da, atunci sunt 9 😉
    2) Jukebox all the way. I love you guys!

  7. 1) 9 (noua) membri
    2) mi’as dori chiar pe ei (JukeBox) sa’i aud pe coloana sonora a unui film de la Hollywood

  8. 7 membri are formatia JUKEBOX chiar ei mi-ar placea sa-i aud cantand intr-un film-sunt nemaipomeniti,imi plac la nebunie

  9. 7 membri
    ce alta trupa decat faimoasa JUKEBOX, chiar mi-as dori din tot sufletul sa aud muzica lor pe pe coloana sonora a unui film de la Hollywood

  10. 1. 7 membri
    2. presupun ca intrebarea se refera la interpreti romani, si asta ma incurca un pic pentru ca nu sunt foarte multi care ma impresioneaza; cred ca Horia Brenciu si orchestra sa ar fi numai bun totusi, poate intr-un duet cu Loredana

  11. 1. 7 membri.
    2. N-o sa uit niciodata un concert Jukebox in… cum se chema barul de langa biserica Sf. Anton?… in fine… cand Jukebox au cantat pe mese si au rupt sala in doua… Si cred ca ar merge foarte bine intr-un film nu de la Hollywood, ci britanic, gen Guy Ritchie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.