10 Actori celebri pe care i-as lasa sa-mi instaleze Windowsul

0

Nu puteam lasa fetele din topul facut de Florian sa se simta singure, asa ca vreau sa adaug si lista cu preferintele mele in materie de actori. Este bazata pe filmele si serialele vazute in ultima vreme. Daca as fi scris-o acum cativa ani, Brad Pitt s-ar fi aflat sigur pe lista. Acum nu este.

10. Chris McKenna, 38 de ani.

Joaca un agent CIA in State of Affairs si este foarte hot, mai ales intr-unul dintre episoade in care adopta un accent Australian ca sa treaca de granita cu Yemen (long story).

Chris McKenna 460x258 10 Actori celebri pe care i as lasa sa mi instaleze Windowsul

9. Chris Evans, 34 de ani.

Imi place de el dinainte sa fie Captain America, dar nici rolul asta nu strica absolut deloc. Prima data mi-a atras atentia in What’s Your Number?. Inainte de asta a mai jucat si in Fantastic Four, el fiind omul-torta (suna cam aiurea in romana). So he’s quite the superhero.

Chris Evans 460x295 10 Actori celebri pe care i as lasa sa mi instaleze Windowsul

8. Zachary Quinto, 38 de ani.

Mi se pare ca arata pe jumatate grec, jumatate extraterestru. A fost foarte misto in Heroes. Nici rolul din Star Trek nu e rau.

Zachary Quinto 460x288 10 Actori celebri pe care i as lasa sa mi instaleze Windowsul

7. Christian Bale, 41 de ani.

Pentru rolurile din American Psycho, The Machinist, American Hustle (cu tot cu burta). Si in Exodus: Gods and Kings arata cam bine, dar doar la inceputul filmului, inainte sa isi ia in serios rolul de mesager al lui D-zeu.

Christian Bale 460x288 10 Actori celebri pe care i as lasa sa mi instaleze Windowsul

6. Nicholas Hoult, 26 de ani.

Il stiu din serialul Skins, dar se pare ca il stiam dinainte din About a boy. Este cel mai cute zombie in Warm Bodies, the perfect Beast in X-Men si superb ca un tip gay in A single man. Mi se pare un actor foarte bun, si pentru el o sa ma uit si la Mad Max: Fury Road.

Nicholas Hoult 460x345 10 Actori celebri pe care i as lasa sa mi instaleze Windowsul

5. John Krasinski, 36 de ani.

Major crush on him pe cand ma uitam la The Office. Am incercat sa il vad si in alte filme, printre care Away we go si Brief Interviews with Hideous Men (pe care l-a si regizat), but the magic were off.

John Krasinski 460x323 10 Actori celebri pe care i as lasa sa mi instaleze Windowsul

4. Colin Firth, 55 de ani.

Toata lumea il stie din cel putin cate un film cum ar fi The kings’s speach, Love actually, Dorian Grey, Bridget Jones, Pride and Prejudice (aah, Mr. Darcy). De vazut in Before I go to sleep neaparat.

Colin Firth 460x307 10 Actori celebri pe care i as lasa sa mi instaleze Windowsul

3. Benedict Cumberbatch, 39 de ani.

Prima data l-am observat in Star Trek Into Darkness, si mi s-a parut super potrivit pentru rolul de vindictive alien. Mi-a mai placut de el in Sherlok, August: Osage County, The Imitation Game. Dar cel mai mult imi place cand il imita pe actorul Alan Rickman. Daca aveti drum pe la Londra, puteti sa-l vedeti din august anul asta jucandu-l pe Hamlet la Barbican Theatre.

Benedict Cumberbatch 460x259 10 Actori celebri pe care i as lasa sa mi instaleze Windowsul

2. Cillian Murphy, 39 de ani.

Poate il mai tineti minte din Inception, sau si mai devreme, din Batman (l-a interpretat pe Scarecrow). Dar ca sa vedeti exact ce fel de actor este uitati-va la Peacock. Mie imi place cel mai mult de el ca Thomas Shelby in Peaky Blinders (mm, that Birmingham accent).

Cillian Murphy 460x305 10 Actori celebri pe care i as lasa sa mi instaleze Windowsul

1.Lee Pace, 36 de ani.

El este pe locul nr. 1 acum pentru este amazing ca si Thranduil in Hobitul, iar eu trec printr-o perioada Tolkiana in materie de citit. Pare un actor bun, are o diversitate de roluri, joaca si teatru, si in plus are o anumita eleganta de britanic, desi nu este. This feels like “The Year of Lee Pace.”

Lee Pace 460x306 10 Actori celebri pe care i as lasa sa mi instaleze Windowsul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.