Se vor întâmpla lucruri…

1

Astăzi a fost iarăşi una din zilele alea când din cauza căldurii singurul lucru pe care îl poţi face este să zaci în faţa calculatorului şi să răsfoieşti internetul, ca să spun aşa. Cel puţin asta am făcut eu – şi pentru că am un suflet generos sau pentru că unele lucruri chiar trebuie spuse, să va explic ce am găsit.

red sonja 195x300 Se vor întâmpla lucruri…În primul rând, o chestie care chiar m-a entuziasmat. Rodriguez tocmai a anunţat lumii viitorul său proiect, Red Sonja. Pentru necunoscători, filmul se bazează pe aventurile unui personaj de benzi desenate, mai concret o domnişoară în bikini de metal. Da, da, ştiu, acum v-aţi entuziasmat şi voi. Mai mult, rolul principal va fi jucat de prietena domnului Rodriguez, Rose McGowan, pe care ar trebui să v-o amintiţi din filmul aceluiaşi regizor, Grindhouse, unde joacă rolul lui Cherry. Da, dansatoarea care rămâne fără un picior din cauza unor zombi destul de neprietenoşi şi îl înlocuieşte cu o mitralieră. Am încredere în intuiţia lui Rodriguez vizavi de genul asta de film. Din nefericire, mai avem de aşteptat până în 2010, când teoretic va fi lansat.

Din categoria ‘Mai, tu glumesti’ tocmai m-am împiedicat de un poster bun, pentru ceva ce nu mă aşteptam să văd prea curând al cincilea film din seria Saw. Serios, chiar se mai face încă un Saw. Şi nu doar se face, se lansează chiar anul asta. Nu ştiu dacă să pregătesc popcornul sau să mă izolez în deşert, dar asta e realitatea. Lumea va vedea încă odată aventurile lui Jigsaw. hr saw v teaser poster 202x300 Se vor întâmpla lucruri…Sau ale cuiva care se crede Jigsaw. Sau ale cuiva care ţinea atât de mult la Jigsaw încât… Mă rog, aţi reţinut ideea. Şi după cum spuneam, posterul mi se pare chiar bun. Chiar au reuşit să redea ideea aia de piele moartă. Frumos.

Şi pentru că uneori chiar trebuie să vezi o parodie, sau măcar trailerul unei parodii, bucuraţi-va şi voi de Disaster Movie. Care pare să fie ceea ce promite, un filmuleţ haios în care personaje cunoscute o încasează. Dar având în vedere cât de lamentabil a eşuat Meet the Spartans, chiar nu îmi fac speranţe. Vom vedea chiar foarte curând, prin august.

Trailerul la Disaster Movie

Disaster Movie

1 COMENTARIU

  1. Nenea Rodriguez tocmai a rupt-o cu McGowan . In plan erau 3 filme : “Barbarella”, “Red Sonja” si “Woman in chains” si in toate ar fi trebuit sa joace sus-numita. O alta problema ar mai fi faptul ca Robert Rodriguez a avut ceva dificultati in a gasi finantare pentru “Barbarella”..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.