Despre noi

Cum pot sa va contactez?

Daca ai gasit o eroare intr-unul din articole, daca vrei sa fim parteneri sau daca ai o propunere care crezi ca ne-ar interesa atunci trimite-ne un mail la: contact@filmetari.com si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp.

Ce este FILMETARI?

FILMETARI este un site despre filme ce contine recenzii, stiri, trailere si alte articole ce au legatura cu cinematografia mondiala.

De ce sunt recenziile noastre diferite?

Recenziile noastre sunt realizate intr-o nota diferita, punand accentul pe subiectivismul si personalul fiecarui editor. Incercam astfel sa oferim o alternativa siteurilor ce publica doar niste synopsisuri obiective si care nu transmit o parere. De multe ori am reusit sa fim chiar primii care au publicat un review la un film proaspat lansat, iar pentru acest lucru trebuie sa multumim si partenerilor nostri.

Cum downloadez filme de pe FILMETARI?

FILMETARI nu ofera spre download filme si nici nu incurajeaza downloadarea ilegala sau punerea in comun a fisierelor pentru care partea respectiva nu detine drepturile de autor. Orice comentariu care incurajeaza aceste activitati ilegale sunt sterse, iar vizitatorii respectivi banati.