Zeitgeist (2006)

11

zeitgeist Zeitgeist (2006)Pe site-urile de specialitate este notat de catre useri drept unul dintre cele mai bune documentare din toate timpurile. Ati vazut probabil multe documentare, teorii ale conspiratiei. Nu ati vazut nimic care sa semene cu acesta. V-au spus multi ca Iisus nu exista? Aici vi se demonstreaza. Nu spun sa credeti tot ce se spune si tot ce vi se arata acolo… doar uitati-va odata. Si totusi daca?

In timpul liber probabil ma voi mai uita de cateva ori la el. Un documentar ce nu numai ca iti explica niste lucruri, dar care te si invata destule.

Download subtitrare American Zeitgeist click aici.

Nu vreau sa scriu prea multe despre acest film pentru ca as diminua din surpriza. Multi o sa spuna “e o prostie”, doar o sa spuna…putini o sa si gandeasca asa. Ati vazut “The Secret”? Eu nu l-am vazut dar sunt sigur ca nu este mai bun ca asta… Ati citit codul lui DaVinci? Degeaba daca nu ai vazut si asta:P

Astept comentarii. Voi credeti?

Vizioneaza filmul “Zeitgeist” integral, gratuit, legal si subtitrat in limba romana:

Trailer Zeitgeist:

11 COMENTARII

  1. Documentati-va si voi inainte sa vedeti un film. Oricine poate sa faca filme in care sa prezinte “dovezi” care din punct de vedere istoric nu au nici o baza… Minciuni peste minciuni in filmul asta.

  2. stiati ca la putin timpp dupa ce a aparut filmu asta scenaristul care la scris a murit intr un accident bizar.masina lui nou nouta a ramas fara frane .ciudat nu?

  3. dupa ce l-am vazut am vbit singur 3 zile :))) am tras si o concluzie chiar…”in viatza, ori esti manipulant, ori esti manipulat”;)…fffffff tareeee.

  4. Foarte bun documentarul mai ales k se da drept plin de adevaruri sau presupuneri..acu cat de adevarat o fi …poate e plin de miciuni ..

Comments are closed.