Wind Chill (2007)

0

La acest film, mi-a plăcut doar cum arătau actorii principali. Ea roşcată cu pielea albă şi ochii verzi, el la fel de frumos. De felul în care şi-au interpretat rolurile nu mă leg, pentru că au jucat ca nişte începători. Parcă ea a fost puţin mai credibilă decât el. În rest, nimic care să îmi atragă atenţia în mod special. Unele filme slabe se diferenţiază prin prostie, penibilitate, mediocritate etc. Acesta nu a avut absolut nimic. Singurul lucru care mi-a rămas în minte este faptul că personajele principale nu au nume. La sfârşit sunt trecute ca „Guy” şi „Girl”, iar alături- numele actorilor. Asta a reprezentat o mare greşeală din partea regizorului. Cred că e absolut necesar să dai nume personajelor. Eu nici n-aş mai vorbi despre un film în care nu ştiu cum să le zic personajelor. În fine!

„The Girl” este o studentă care vrea să ajungă în Delaware de Crăciun. Astfel,wind 198x300 Wind Chill (2007) ea pleacă la drum cu un coleg de clasă despre care nu ştie mai nimic. Pe drum, tipa îşi dă seama că „The Guy” ştie prea multe despre ea şi începe să devină suspicioasă. Atunci, el hotărâşte să o ia pe o scurtătură, pe un drum de ţară izolat, fără a ştii ce îi aşteaptă. La un moment dat, o maşină îi loveşte şi îi scoate de pe drum. Ciudat este, că presupusa maşină nu lăsase urme în zăpadă, ceea ce e practic imposibil, iar halucinaţii nu aveau. În scurt timp îşi dau seama că nu pot face altceva decât să aştepte dimineaţa, atunci când cineva va veni să îi salveze. Dar lucrurile nu sunt aşa simple. În afară de frig, aceştia realizează că au de a face wind2 300x199 Wind Chill (2007)şi cu spirite nu tocmai agreabile. Adică, decât unul e mai nesimţit, restul cred că sunt doar de faţadă. Nu le-am găsit rostul. Iar povestea este una banală, fără pic de originalitate.

Download subtitrare “Wind Chill” click aici.

Regizorul a încercat să introducă şi una din teoriile lui Nietzsche, dar nu prea i-a ieşit. Sunt şi momente relativ romantice în film, dar fantomele reuşesc să strice toată pasiunea. Am vrut să îl văd până la capăt mai mult pentru zăpadă abundentă (ador zăpada) şi pentru că eram curioasă ce se va întâmpla cu tipul. Finalul a fost previzibil. Mai bine făceau un film romantic.

Vizionati trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.