We Own the Night (2007)

2

we own the night ver2 We Own the Night (2007)Actori: Joaquin Phoenix, Eva Mendes, Mark Wahlberg, Robert Duvall, Alex Veadov, Dominic Colon, Danny Hoch, Oleg Taktarov

Un film cu politisti, mafie, droguri si cluburi de noapte (da dinala de am zis ca nu-mi place) destul de interesant. Eva Mendez intr-o scena fierbinte [click pentru video], Mark Wahlberg si Joaquin Pheonix ca frati, fiecare de alta latur (unul pe partea drogurilor si altul politist), iar filmul deja atrage o punga de popcorn si o sticla de suc. Ce face filmul interesant? Intriga si lupta pentru familie.
09lim.xlarge1 We Own the Night (2007)
Bobby este gazda unui club de noapte unde niste mafioti rusi isi tin afacerea cu drogurile. Toate bune si frumoase pana cand fratele sau, Joe este numit sef in politie si se hotaraste sa faca o razie. Bobby, de partea cui sa fie? a celor care-i aduc bani si care l-au facut mareWeOwnThe 759690 We Own the Night (2007)? Un film despre lumea periculoasa a drogurilor si a mafiei adevarate dintr-o metropola arhicunoscuta.

Download subtitrare “We Own the Night” click aici.

Atractia filmului o reprezinta si Eva Mendez:D (simpatica fatuca), dar si atitudinea de smartboy a lui Pheonix. Un film ce mi-a placut sice vi-l recomand. Nu stiu sa explic de ce mi-a placut… realizarea a fost de exceptie, pentru ca chiar te adulmeca alaturi de personaje. De multe ori am trecut de la incredibil la ireal, dar m-am obisnuit repede.

Vizionati trailer:


2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.