We Are Marshall (2006)

3

m1 We Are Marshall (2006) Actori: Matthew McConaughey, Matthew Fox, Anthony Mackie, David Strathairn, Ian McShane, Kate Mara, January Jones, Kimberly Williams

Primul lucru ce l-am remarcat in film este ca joaca si actorul principal din serialul Lost(Naufragiatii) si anume doctorul. O drama rupta din sport si inspirata din evenimente reale. Sportul la care facem referire este fotbalul american si probabil ati intelege mult mai bine subiectul daca ati locui in acea tara si ati trai acel fenomen de sport.
m3 We Are Marshall (2006)
Un eveniment tragi asemanator stiu ca s-a intamplat in trecut si cu o echipa de club din Europa(soccer), avionul cu majoritatea jucatorilor si a staff-ului prapusindu-se. Subiectul filmului, dominat de dramatism este refacerea din temelii a unei echipe celebre din acea zona a Statelor Unite. Un antrenor pe care poate nu ai da doi bani cand il auzm2 We Are Marshall (2006)i vorbind dar foarte istet si o serie de jucatori adunati de prin alte sporturi incearca sa castige un meci pentru a aduce bucuria pe zambetele fanilor.

Download subtitrare We are Marshall click aici.

Dupa cum am spus si mai sus foarte bun mi s-a parut antrenorul (am si ras la unele faze), dar in final am putut vedea o faza de fotbal american ce se intalneste in mai multe filme (cred ca puteau crea totusi ceva si nu copia). Un film in care pe langa lucrurile evidente aratate te mai invata si sa-ti construiesti un shopron (shopronul la ei arata cum arata casele la noi:))).

Vizionati trailer:


3 COMENTARII

  1. sincer,mie mi-a placut filmul asta…mi-a placut devotamentul oamenilor aia si puterea lor de a reface o echipa…cred k avem cate ceva de inv…totusi,final km previzibil,dar,cum mie imi plac happy-endings…….:P

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.