Wanderlust (2012)

2

Wanderlust e comedia care aşteptam cu ardoare să mă facă să râd cu adevărat la fiecare glumă aruncată, la fiecare situaţie demnă de umor, după cum magnificul trailer ne iniţia în universul comediei. După o asemenea tentaţie de tip reclamă, dai buzna la cinematograful tău preferat şi ajungi să faci cunostinţă cu o distribuţie bunicică pentru vremurile astea, de menţionat Jennifer Aniston şi Paul Rudd în roluri principale. Iar la nivel de regizor îl avem pe tipul care a mai regizat şi Role Models prin 2008, fiind vorba de David Wain, ce pe anul acesta mai are un proiect de lansat: That’s My Boy.

Sincer să fiu înainte să fac alegerea de-al vedea, ar fi trebuit să îmi dau seama că filmografia actuală a actriţei Aniston nu o recomandă în distribuţia unei comedii care se vrea bine cotată (fără să mă leg de serialul Friends) mai ales după esecul de anul trecut, pe nume Bounty Hunter.

Wanderlust still 2 460x323 Wanderlust (2012)

Să trecem la povestea filmului unde doi tineri insurăţei se lovesc de o serie de probleme financiare şi-n ultimă instanţă decid să se mute la fratele lui George (Paull Rudd). În drum spre noua locuinţă, cei doi poposesc la un loc de odihnă pe timp de noapte unde în mod surprinzător trăieste o comunitate hipiotă cu tot soiul de reguli care mai de care mai ciudate, în comparaţie cu restul societăţii pe care o cunoaştem cu toţii.

În cele din urmă, după primirea ospitalieră în cadrul acestei ciudate “micro-societăţii” şi refuzul de-a fi înţelegători a celor apropiaţii lor, George şi Linda se pun de acord, pentru o convieţuire alături de noi prietenii. Noua schimbare din viaţa lor, le va aduce o serie de peripeţii anormale pentru un cuplu la început de drum.

wanderlust2 460x305 Wanderlust (2012)

O comedie ce explorează noi teritorii, printr-o abodare ce nu o întâlnesti în cadrul comediei de zi cu zi. Comportamentul obscen şi replicile piperate într-un dezhibiţionism destul de rar expus la un asemenea nivel, nu prea reuşeşte să te amuze ci deseori doar să te dezguste. S-a încercat o mică reinventare a genului dar consider că în mare  parte este un semi-eşec presărat cu nudităţii, limbaj obscen, umor de-a dreptul ciudat, doar de recomandat celor care vor să guste o nouă versiune de comedie.

Vizionaţi trailer:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.