Viggo Mortensen ar putea juca intr-un film despre Dracula

0

Realizarea filmului The Last Voyage of the Demeter, bazat pe o parte a romanului Dracula, scris de Bram Stocker in 1897, este planuita de mai mult de zece ani, insa de-abia acum proiectul a inceput sa prinda viata. Lui Viggo Mortensen (The RoadA Dangerous Method)  i s-a propus sa joace rolul principal in acest film (nu este vorba de personajul Dracula).

Actiunea din The Last Voyage of Demeter are loc pe un vas, in timp ce Dracula este transportat din Transilvania in Londra. Filmul va reda aceasta calatorie si prezinta modul in care echipajul este afectat de celebrul vampir. Ben Kingsley (House of Sand and Fog) il va interpreta pe capitan, iar Noomi Rapace (Prometheus) ar putea interpreta un personaj numit Anna Billington. The Last Voyage of Demeter va fi regizat de Neil Marshall (The Descent). Neil Marshall a regizat si unul dintre cele mai bune episoade ale serialului Game of Thrones, intitulat Blackwater.

Pe Viggo Mortensen il vom vedea anul acesta in filmul Todos tenemos un plan / Everyone Has a Plan (regia: Ana Piterbarg) – lansare: 30 august 2012. In plus, actorul de origine danezo-americana ar putea aparea si in sequelul filmului Eastern Promises, care urmeaza sa fie regizat de Steven Knight.

Noomi Rapace are in desfasurare mai multe proiecte ce vor fi lansate in 2013Passion (regia: Brian De Palma), Dean Man Down (regia: Niels Arden Opley), in care joaca alaturi de Dominic Cooper si Colin Farrell, si Knockout (regia: Catherine Hardwicke).

Si Ben Kingsley joaca in mai multe filme, astfel ca va aparea anul acesta in A Common Man (regia: Chandran Rutman), Crossmaglen (regia: Kevin Connor) si A Doll’s House (regia: Charles Huddleston), iar anul viitor in Ender’s Game (regia: Gavin Hood), Iron Man 3 (regia: Shane Black), Cut Bank (regia: Matt Shakman) si The Physician (regia: Phillip Stolzl).

sursa.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.