Van Atter pe urmele lui Spider-Man 4

0

Van Atter este noul personaj negativ al urmatorului film « Spider-Man » si va fi jucat de Irrfan Khan, cunoscut pentru rolul sau de inspector al politiei din “Slumdog Millionaire”. Van Atter reprezinta un semn de intrebare pentru fanii “Spider-Man”, deoarece se pare ca nimeni nu stie cine este acesta sau in ce benzi desenate a aparut.

slumdog millionaire05 460x291 Van Atter pe urmele lui Spider Man 4

De asemenea, acest personaj nu va fi singura noutate din film, din aceasta categorie facand parte si parintii lui Peter Parker, Richard si Mary, ce vor aparea pentru prima oara intr-un film cu Spidey, roluri ce vor fi jucate de Campbell Scott si Julianne Nicholson. Sa speram ca acest ultim film “Spider-Man” nu va fi o dezamagire, asa cum a fost, pentru mine (si sunt sigura ca nu sunt singura), “Spider-Man 3”, care nu numai ca a fost greu de urmarit, ci a fost si lung pe deasupra.

andrew garfield spider man 6 8 10 kc 460x302 Van Atter pe urmele lui Spider Man 4

Oricum, numai noutati pentru noul film cu Spidey, inclusiv Andrew Garfield, pe care l-am remarcat de-abia de curand in “The Social Network”, ca Peter Parker.  Acesta va juca alaturi de Emma Stone, Sally Field, Denis Leary si Martin Sheen. Chiar sunt curioasa sa-l vad pe noul Peter Parker, si daca acesta va fi mai bun decat primul, desi, Tobey Maguire va ramane intotdeauna asociat cu Spidey. Insa toate curiozitatile noastre cu privire la Spidey 4 vor fi satisfacute de-abia in 2012, cand acest film va aparea pe marile ecrane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.