Unstoppable (2010)

6

Tony Scott are multe filme la activ , filme in care l-a ales pe Denzel Washington in rol principal. Pe acesta l-am vazut intr-o sala de cinematograf de sute de locuri (nu stiu exact daca 300 sau 200) “plina” cu doar 6 persoane, inclusiv eu. Si a fost de remarcat faptul ca eram singurul cu o varsta mai mica de 35 de ani, daca nu chiar 40. Filmul este superb, iar Denzel nu ma dezamageste ramanand si dupa acest film in top 3 actori preferati. Inspirat din intamplari care au avut loc acum 9 ani, filmul atinge puncte destul de dramatice pe final, trecand dintr-o poveste plina de actiune si suspans intr-o adevarata scena de lacrimi.
2010 unstoppable 009 460x396 Unstoppable (2010)

Ganditi-va ca un tren incepe sa ruleze fara conductor cu o viteza mare (nu ca la noi in tara), dintr-o eroare umana. Mai ganditi-va ca ar avea vagoane/cisterne pline cu substante inflamabile si mai adaugati si faptul ca in fata sa urmeaza niste zone populate, orase. Denzel si cu “prietenul” sau, mai tanarul, Chris Pine lucreaza pe o locomotiva exact in regiunea unde toate cele de mai sus se intampla. Si da, ei vor trebui sa fie eroii care vor incerca sa salveze situatia. D. Washington a ajuns la varsta de 56 de ani si tot reuseste sa faca (ajutat de cascadori) niste faze grozave. Mai trebuie adaugat faptul ca cele doua personaje principale au ambele probleme acasa, in familie, si productia devine completa.

unstoppable 2010 Unstoppable (2010)

Curios este faptul ca desi “inspirat din intamplari adevarate” foarte multe din intamplarile relatate de film chiar asa s-au intamplat. Este un task de cautat dupa vizionare, ok? Cu un buget de 100 de milioane de dolari din care aproximativ 20 au reprezentat numai remuneratia lui Washington sunt curios de impactul pe care il va avea in randul publicului larg. De vazut si recomandat!

Vizionati trailer:

6 COMENTARII

  1. Da, am vazut si eu filmul acesta in premiera in orasul meu, in proaspatul cinematograf si ma pot mandri cu asta!
    Sa stii ca si la noi sala este de vreo 200-300 de locuri, dar noi eram peste 50.
    Filmul este destul de bun, bine organizat, n-am vazut niciun soldat SEAL sa sara dintr-un elicopter in cabina si sa se prinda cu doua degete de un cui, eventual. (Desi a fost o intentie la un moment dat, dar din pacate pt actor si din fericire pt noi …….. ma autocenzurez) Efecte foarte bune, o ora jumatate plina de suspans, merita!

  2. L-am vazut aseara si este super. Nu mi-a parut rau ca l-am vazut la cinema. Mereu in suspans, nestiind daca vor supravietui sau nu. Denzel Washington se ridica la reputatia la care este consacrat, iar Chris Pine sper sa mai interpreteze asa si in celelalte filme in care va juca. Il recomand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.