Underworld: Rise of the Lycans (2009)

17

Pentru cei care au văzut primele două părţi, “Underworld” şi “Underworld Evolution“, partea a treia li se va părea nesurprinzătoare. Spun asta pentru că mare parte din poveste am aflat-o încă din a doua parte, unde există o secvenţă în care Lucian povesteşte ce s-a întâmplat cu iubita sa, Sonja. Dar acesta este un prequel a celor două părţi şi trebuie tratat ca atare. De aceea, pot afirma că filmul a ieşit destul de bine. Pentru cei care nu au văzut niciuna din părţi, le recomand să înceapă cu aceasta, deoarece acţiunea filmului este plasată înainte de primele două părţi şi astfel îl vor putea înţelege mai bine. Însă, pentru mine, Underworld Evolution rămâne cea mai tare parte.

11258171 ori 150x150 Underworld: Rise of the Lycans (2009)Cum ziceam, povestea începe cu naşterea lui Lucian, primul şi cel mai bun dintre Lycani. Viktor, conducătorul vampirilor, se foloseşte de sângele lui pentru a crea alţi Lycani cu scopul de a-i sluji pe vampiri. Câţiva ani mai târziu, Lucian este înfăţişat ca fiind sclavul favorit al lui Viktor şi îndrăgostit de fata sa, Sonja. După un incident, în care Lucian încalcă una din cele mai importante reguli ale lui Viktor şi este pedepsit, acesta hotărăşte să se elibereze de sub sclavia vampirilor. Cu ajutorul fiicei lui Viktor, reuşeşte să scape şi îşi formează afară o mică armată pentru a lupta împotriva vampirilor. Dar, curând, va trebui să se întoarcă singur pentru a o salva pe Sonja.

Download subtitrare “Underworld: Rise of the Lycans” in curand.

underworld3 01 150x150 Underworld: Rise of the Lycans (2009)Dacă eraţi trişti din cauză că Kate Beckinsale nu a mai jucat în film, vă asigur că au înlocuit-o cu o altă frumoasă şi sexy brunetă, Rhona Mitra. Însă atracţia rămâne Lucian. A avut nişte urlete de luptă super tari. Cel mai tare mi s-a părut cum urlă „Lycans”, când întreabă: „Is this what you want? We can be slaves or we can be lycans”. Pentru efecte speciale primeşte 10.

Vizionaţi trailer:

17 COMENTARII

  1. filmul are cea mai mare nota dintre toate filmele underworld………..dabea ast sa-l vad o sa fie AWESOME

  2. Am auzit de film, am si vazut primele 2 parti dar toti prietenii care au fost in cinematograf sa-l vada au fost dezamagiti…
    La Tv vad ca-i face reclama ca fiind cea mai buna parte, asa ca o sa merg totusi sa-l vad si sper sa nu fie pierdere de vreme 🙁 .

  3. Bun filmul.. abia l-am vizionat..deci imi exprim impresia la cald 🙂 Merita vazut.. se leaga in mod direct cu celelalte doua parti..ar fi si pacat sa ratati “inceputurile” . E acceasi idee practic ca si in cazul Hannibal Rising de exemplu .. a fost ultimul aparut , dar actiunea se petrece inainte de celelalte parti . Nota 9 din partea mea.

  4. L-am vazut si eu dar am fost dezamagit de claritatea lui. Mentionez ca tot ce a iesit pe net, nu merita vizionat. Tot mai bine la…cinematograf (deocamdata), asta e !

  5. hai sa fim seriosi ma asteptam la mai mult din partea lor sau cel putin la o continuare a actiunii nu o actiune dinaintea celor doua serii sincer nu mi se pare cine stie ce

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.