Un monstru, doi monştri, mulţi monştri

2

img 2079crop1 199x300 Un monstru, doi monştri, mulţi monştriCâteodată nimic nu este mai distractiv decât un film în stilul clasic, în care un monstru urmăreşte şi eviscerează un număr variabil de persoane, în funcţie de preferinţele regizorului sau de bugetul producţiei. Ştiţi voi, sânge sărind de pretutindeni şi urlete ca fundal sonor – adorabil. Din nefericire, astăzi nu vă pot oferi decât nişte potenţiali monştri, care poate ne vor face viaţa mai frumoasă peste câteva luni.

Cunoscătorii genului Alien probabil ştiu deja de proiectul lui James Cameron, Avatar, ce urmează să fie lansat tocmai în 2009. Subiectul clasic, oamenii vs alieni. Ei bine, avem prima vagă, foarte vagă imagine a unei siluete de extraterestru. Şi da, este printul de pe tricoul unui membru al echipei de filmare. Şi da, este posibil să arate mai mult a CatWoman decât a alien. Dar este, totuşi, un monstru.

Trailer Outlander:

În cazul în care vă plac nu doar extratereştri, ci şi caii, Outlander ar putea fi filmul pentru voi. Pentru mine, nu chiar, din ce am văzut eu în trailer. Subiectul pare slăbuţ, ca să nu zic stupid – un individ dintr-o altă lume aterizează pe Pământ. Evident, odată cu el aterizează şi un extraterestru rău, care începe să distrugă cam tot ce prinde. Întâmplător, mare parte din ce prinde el sunt vikingi. Aşa că individul combină tehnologia lui avansată cu armele vikingilor şi pleacă toţi să omoare alienul. Prefer să nu mai critic, va las să va faceţi o idee din trailer.

Şi acum, cine îşi doreşte încă un film de groază în stilul Blair Witch? Mai bine zis, o combinaţie între Blair Witch şi Cloverfield, dar cu ceva ‘nou’ – virusul care te transformă în zombi. Chiar îmi lipsea un film în care sunt combinate toate clişeele americane din filmele horror. Vreau totuşi să ştiu ceva cum mereu se găseşte cineva cu ideea genială să filmeze, chiar şi în momentul în care este urmarit de o armată de zombi/alieni/etc? Remarcabil. A, miracolul ăsta cinematografic se intitulează Quarantine. Enjoy!

Trailer Quarantine:

2 COMENTARII

  1. Quarantine este un film copiat exact dupa o reusita spaniola, cel putin asa mia parut mie dupa ce am vazut trailerul. [Rec], filmul spaniol, este cat de cat reusit. Pacat ca precum fac regizorii americani cand copie cate un film, il copie in totalitate, cum a fost de exemplu alt horror: Shutter.

    Blog with news: http://liviux.byethost15.com/

  2. Quarantine = copie fidela numa k e in engleza a unui horror spaniol [Rec]…shi plus de asta k numa copii atata sthiu sa faca ceva original demult nu a mai aparut ..arata un pic mai bine dar nu la fel de reushit k cel original….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.