Ultimul sezon din House

2

Iata ca a venit si momentul despartirii! Ieri dupa-amiza, producatorii serialului House M.D. si Fox Entertainment au anuntat ca sezonul 8, cel care este difuzat acum, va fi si ultimul. Motivul? Serialul este din ce in ce mai scump de produs, iar ratingurile au scazut in ultimele sezoane. Serialul a fost lansat in anul 2004 si nu s-a bucurat pentru inceput de ratinguri foarte mari. Cu timpul insa, antisocialul doctor, interpretat de Hugh Laurie, a devenit faimos, iar drama medicala, cel mai urmarit sitcom din lume, conform The Examiner.

Dr House 4 460x345 Ultimul sezon din House

Producatorii explica printr-o scrisoare data presei motivul pentru care filmarile pentru House M. D. vor lua sfarsit anul acesta, in luna aprilie, si le multumesc fanilor si tuturor colaboratorilor. House este serialul meu favorit si ma intreb cu ce il voi inlocui, daca aveti vreo idee sau stiti un serial la fel de bun va rog sa ma anuntati.  Ultimul episod al serialului care i-a adus lui Hugh Laurie doua Globuri de Aur va fi difuzat pe 21 mai.

2 COMENTARII

  1. House este si serialul meu preferat, iar un alt serial foarte bun care este printre preferatele mele a fost the sopranos, cat despre cele mai noi inca nu am unul preferat, mi se pare mai interesant californication si de curand am inceput sa ma uit la homeland, care are potential dar trebuie sa vad mai multe episoade sa ma conving si mad men zic eu ca merita, mai ales ca anul acesta o sa apara sezonul 5

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.