Two Weeks Notice (2002)

0

Am zis, daca tot am intrat in plina primavara, sa va mai aduc aminte celor care au vazut deja sau sa va recomand celor care nu ati vazut filme amuzante si pline de romantism. Din categoria filmelor numai bune pentru serile pe care le petreceti cu iubitul/iubita, face parte si Two Weeks Notice. Sandra Bullock este un fel de simbol al comediilor de acest gen, iar in combinatie cu Hugh Grant a iesit un produs chiar simpatic. Obisnuiam sa ma uit la Two Weeks Notice cand aveam nevoie sa ma relaxez, acum am facut un upgrade cu The Proposal (2009), dar va recomand varianta cu Hugh daca vreti sa faceti o intoarcere in timp cu Sandra Bullock.
two weeks notice 21 460x359 Two Weeks Notice (2002)

Pentru cei care nu ati vazut filmul, va spun ca activismul poate scoate iubirea in cale. Cel putin pentru Lucy (Sandra Bullock), o avocata care tine foarte mult la parerile ei si care este in stare sa se puna in fata unui buldozer, doar pentru a-si face cat mai vizibila cauza. Luptand pentru o astfel de cauza, il cunoaste pe George (Hugh Grant). Cei doi ajung sa lucreze impreuna, mai mult obligat-fortat pentru ca fiecare stie ca celalalt are ceva ce separate nu poate obtine: Lucy are nevoie de George pentru a se asigura ca nu va fi daramata o cladire la care ea tine foarte mult, iar George are nevoie de o secretara. Cum se intampla in povestile frumoasa, Lucy si Geroge ajung sa petreaca mai mult timp impreuna decat si-ar fi imaginat, atat de mult timp, incat George are nevoie de Lucy si pentru a-si alege cravata. Sandra este asul in comedie, scena cu plicurile si lipiciul sau jocul de tenis sunt doar cateva din momentele mele preferate din film. Ar mai fi cateva, dar restul trebuie sa le descoperiti si voi. Mi-a placut Two Weeks Notice pentru ca este o comedioara fara complicatii, dar cu un subiect special: si dusmanii pot ajunge sa se indragosteasca unul de celalalt. Veti vedea daca Lucy si George vor da curs ,,indragostirii” pentru ca, pana la urma, fiecare are interese diferite.
Two weeks notice 460x302 Two Weeks Notice (2002)
Two Weeks Notice a fost filmul care m-a facut sa indragesc muzica lui Norah Jones, dar povestea in sine merita vazuta pentru ca cine stie cand putem, la randul nostru, sa trecem din razboi in iubire. Regia si scenariul ii apartine lui Marc Lawrence, cel care a realizat mai toate comediile romantice care i-au avut drept protagonisti pe Hugh Grant si Sandra Bullock, adica seriile Miss Congeniality, Music and Lyrics (2007).
Vizionati trailer-ul:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.