Transformers 4 va fi lansat in 2014

3

Producatorul Lorenzo di Bonaventura a declarat, in cadrul unui interviu acordat MTV, ca Michael Bay va regiza si cel de-al patrulea film al francizei Transformers. Lorenzo di Bonaventura a precizat ca Michael Bay este incantat de acest proiect, care va fi o continuare-hibrid a francizei. Transformers 4  va avea personaje noi si o poveste diferita. Personajele care vor fi preluate in mod sigur in acest film sunt Optimus si Bumblebee. Pelicula va fi lansata in data de 29 iunie 2014.

Transformers (2007) a fost primul film al francizei, urmat de Transformers: Revenge of the Fallen (2009) si Transformers: Dark of the Moon (2011). Toate filmele au fost regizate de Michael Bay, in timp ce Steven Spielberg a fost producatorul executiv. Transformers: Dark of the Moon a avut cele mai mari incasari din cadrul francizei, de peste un milliard de dolari. A fost al doilea film cu cele mai mari incasari din 2011, dupa Harry Potter and the Deathly Hollows – Part 2. In acelasi timp, Transformers: Dark of the Moon s-a clasat pe locul al patrulea in topul filmelor cu cele mai mari incasari din intreaga lume, fiind pelicula cu cel mai mare profit produsa de studiourile Paramount.

Inainte de Transformers 4, Michael Bay va regiza filmul Pain and Gain (aflat in etapa de pre-productie), o comedie neagra cu Dwayne Johnson si Mark Wahlberg. Filmul, care va fi lansat in 2013, prezinta povestea a doi culturisti din Florida care ajung criminali implicati intr-un caz de santaj si rapire. Pain and Gain este produs tot de studiourile Paramount.

sursa.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.