Transformers 4 va fi lansat in 2014

3

transformers21 460x345 Transformers 4 va fi lansat in 2014

Producatorul Lorenzo di Bonaventura a declarat, in cadrul unui interviu acordat MTV, ca Michael Bay va regiza si cel de-al patrulea film al francizei Transformers. Lorenzo di Bonaventura a precizat ca Michael Bay este incantat de acest proiect, care va fi o continuare-hibrid a francizei. Transformers 4  va avea personaje noi si o poveste diferita. Personajele care vor fi preluate in mod sigur in acest film sunt Optimus si Bumblebee. Pelicula va fi lansata in data de 29 iunie 2014.

Transformers (2007) a fost primul film al francizei, urmat de Transformers: Revenge of the Fallen (2009) si Transformers: Dark of the Moon (2011). Toate filmele au fost regizate de Michael Bay, in timp ce Steven Spielberg a fost producatorul executiv. Transformers: Dark of the Moon a avut cele mai mari incasari din cadrul francizei, de peste un milliard de dolari. A fost al doilea film cu cele mai mari incasari din 2011, dupa Harry Potter and the Deathly Hollows – Part 2. In acelasi timp, Transformers: Dark of the Moon s-a clasat pe locul al patrulea in topul filmelor cu cele mai mari incasari din intreaga lume, fiind pelicula cu cel mai mare profit produsa de studiourile Paramount.

transformers1 460x345 Transformers 4 va fi lansat in 2014

Inainte de Transformers 4, Michael Bay va regiza filmul Pain and Gain (aflat in etapa de pre-productie), o comedie neagra cu Dwayne Johnson si Mark Wahlberg. Filmul, care va fi lansat in 2013, prezinta povestea a doi culturisti din Florida care ajung criminali implicati intr-un caz de santaj si rapire. Pain and Gain este produs tot de studiourile Paramount.

sursa.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.