[NEWS] Transformers 2 atinge incasarile lui The Dark Knight

0

Blockbusterul “Transformers: Revenge of the Fallen” a reusit incasari spectaculoase pe teritoriul Statelor Unite, filmul strangand 201 de milioane de dolari in primele 5 zile de rulare (2 de avanpremiera si 3 de weekend) asezandu-se pe primul loc in topul box-office american cu 112 milioane de dolari in weekendul ce s-a incheiat ieri.

003639145657 [NEWS] Transformers 2 atinge incasarile lui The Dark Knight

Singurul film care a reusit incasari mai mari, in primele zile, a fost “The Dark Knight“, film lansat acum aproximativ 11 luni. 387 de milioane de dolari a strans continuarea filmului din 2007 in toata lumea pana ieri, fiind unul dintre filmele cu cele mai mari incasari din toate timpurile.

003552137378 [NEWS] Transformers 2 atinge incasarile lui The Dark Knight

Dupa primele 5 zile de rulare filmul a reusit sa faca si profit, 200 de milioane de dolari fiind bugetul estimat al productiei. Mai mult, Transformers 2 a avut incasari mai mari decat incasarile tuturor celorlalte filme care au rulat in weekendul acesta, la un loc.

Desi criticii au dat de pamant cu acest film, publicul este acela care decide daca un film este sau nu tare. La fel cum a spus-o si regizorul Michael Bay, filmul este facut pentru fani si nu pentru critici. Asa ca zic sa ne bucuram in continuare de el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.