Traitor / Tradator (2008)

3

traitor 203x300 Traitor / Tradator (2008)Actori: Jeff Daniels, Don Cheadle, Guy Pearce

Filmul “Traitor” am vrut initial sa-l cataloghez ca un film psihologic pentru ca are cateva elemente ce schimba anumite situatii, ce te induc in eroare pentru a crea mister si ce te surprind in momente in care crezi ca totul este previzibil. Pana la urma l-am lasat la thriller. Din nou pot sa zic ca am vazut un film bun, unul din filmele alea care nu te deranjeaza sa le mai vezi si a doua oara si pot sa zic ca daca nu ma asteptam la unele evenimente cel putin am crezut ca vor avea alte concluzii. Traitor este (cum zice si numele) un film despre tradare, esenta ramanand in intrebarea “Pe cine tradezi ca sa nu-l tradezi pe celalalt?”.

Filmul incepe cu prezentarea unui arab de origine americana ce este prins si 27 traitor lg 300x200 Traitor / Tradator (2008)bagat la inchisoare. In inchisoare isi face cunostinte alaturi de care reuseste sa evadeze. Din dosarul lui FBI-ul afla ca dupa ce a fost in orientul mijlociu ca soldat a dezertat si a ramas de partea inamicilor (teroristilor). Acum FBI-ul incearca sa-l prinda, iar amicii lui incearca sa-l foloseasca in noi atacuri teroriste impotriva Americii sau a valorilor sale. Subiectul filmului este de urmarit desi in dese locuri este enervanta arba folosita ca limba de discutie.

002438569513 300x199 Traitor / Tradator (2008)Download subtitrare “Traitor” click aici.

Din pacate nu va pot spune mai multe din subiectul filmului pentru ca as strica toate surprizele, dar este important de urmarit “tradatorul” si de vazut atat de catre cine este considerat tradator dar si pe cine tradeaza. Recunosc ca l-am vazut in doua reprize (cate o jumatate din film, pe rand) insa si din cauza ca prima data era foarte tarziu in noapte.

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. Chiar cautam niste filme pentru vizionat in week-end. Mersi de review. In alta ordine de idei, daca un cititor nu le are cu matematica (presupunem ca nu a ajuns inca la tabla adunarii), cum posteaza comm-ul? 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.