[Trailer] The Imaginarium of Doctor Parnassus

9

Si-a lasat mantia-n cui ( “Public Enemies”), si a pornit la treaba. Din nou. Pentru ca marcase de curand, LilyMS1201_468x700plin de fad si deloc putina culoare, in “Alice in Wonderland”, o productie abia asteptata de fani si critici, boemul actor si-a pus personalitatea in prag pentru un alt personaj: replica lui Tony din “The Imaginarium of Doctor Parnassus”. Ce-i interesant la aceasta pelicula? Alte nume fascinant de sonore: Gandeste-te la Collin Farrell, Jude Law (aawwww!), Christopher Plummer, Tom Waits, Verne Troyer si.. din pacate, ultima prestatie a regretatului Heath Ledger. Pilonul ce conduce si sprijina ecranizarea este Terry Gilliam, regizor ce si-a prezentat creatia la Cannes, anul acesta in mai, dar in afara competitiei.

Povestile sunt povesti, dar aici este o poveste trista. Trista pentru realitate. Istorisirea, de altfel plasata in timpurile actuale, se dezvolta odata cu aparitia unui show inventat de fantasticul Dr. Parnassus, show interactiv la care va putea participa orice spectator; spectator ce va avea de ales intre o calatorie in jurul luminii sau a intunericului. Ce ai alege? Culoarea si bucuria de a o privi sau obscuritatea cu ale ei framantari? Trist este ca datorita mortii subite ale lui Heath, personajele fiind in continua schimbare in momentul salturilor, personaje ca Jude Law, Johnny Deep ori Farrell ii vor continua rolul.

Filmul soseste in cinematografe din luna octombrie. Va prezint si trailerul:

9 COMENTARII

  1. Un film extrem de asteptat si cred ca va avea un impact deosebit asupra publicului dat fiind ca e ultima productie in care apare Heath. Mai mult decat atat are o distributie fenomenala si un regizor pe masura. Chiar ieri am urmarit trailer-ul oficial si mi-a placut foarte mult. Il astept cu nerabdare!

  2. Cred ca va fi unul dintre cele mai bune filme ale anului daca nu cel putin unul dintre cele mai astepate datorita lui Heath Ledger( care va ramane intotdeauna un actor formidabil si carismatic)

  3. Daaa, cu siguranta e unul dintre cele mai asteptate filme ale anului si, de asemenea, greu de crezut ca nu va fi printre cele mai bune. Cel putin, pe mine, m-a castigat. Pai, Heath Ledger,Johnny Deep, Colin Farrell si o poveste foarte tare. Ce as putea sa-mi doresc mai mult? :)) Poate decat sa treaca timpul mai repede.

  4. abia astept sa apara. pare asa de misto. si da, vedem ultimul film al lui heath ledger. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

  5. Razvan te rog sa ne scuzi pentru ‘nestiinta’ noastra:) dar parca fiecare are dreptul sa aiba preferinte cat si idei prconcepute of course;)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.