[Trailer] “The Boys are Back” cu Clive Owen

3

Clive Owen, ştiu, ştiu, poate nu e cel mai bun actor din lume, nici cel mai sexy şi poate filmele sale nu au fost toate foarte apreciate, dar să zicem că azi am pentru voi un trailer care s-ar putea să vă placă. Şi, mai ales, îl veţi vedea pe Clive Owen într-o postură nouă, un rol, zic eu, destul de solicitant. Nu, nu este un film de acţiune, este o dramă. O dramă despre un bărbat, Joe Warr (Clive Owen), care trebuie să înveţe cum să fie un tată bun pentru copiii săi, după ce soţia sa moare. Sună trist şi foarte dramatic, dar nu tot filmul o să fie aşa şi, în plus, nu cred că o să fie aşa de rău să-l vedeţi pe Owen plângând :D. Din ce am văzut în trailer vor exista şi momente amuzante, iar puştii mi se par foarte simpatici. Gata! Nu mai zic nimic. Vă las pe voi să hotărâţi dacă merită sau nu 😀

00026262

Pelicula este o adaptare după un roman de Simon Carr, cu acelaşi nume. “The Boys are Back” va ajunge în cinematografe pe 25 Septembrie, după ce va debuta la festivalul de film de la Toronto.

Vizionaţi trailer pentru “The Boys are Back”:

3 COMENTARII

  1. clive owen:Closer,Inside Man,Children of Men,Shoot ‘Em Up…filme foarte apreciate parerea mea….sa vedem ce va fi de filmu asta..ms pt trailer!

  2. @r2zv2n Cu multa placere!:P Da, Closer mi-a placut si mie foarte mult. Iar Clive Owen a facut, in acesta, unul dintre cele mai bune roluri ale sale. Sincer, cred ca i se potrivesc mai bine roluri in productii ca acestea (Closer, The Boys are Back) decat in cele de actiune/thriller (Duplicity,The International,Shoot ‘Em Up)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.