[Trailer Tare] “Whiteout” cu Kate Beckinsale

3

Dacă vă era dor de frumoasa brunetă din seria “Underworld”, azi avem ceva special pentru voi. A apărut trailerul oficial al celei mai noi producţii ce o are în rol principal pe Kate Beckinsale. “Whiteout” este un thriller în care Kate joacă rolul unui agent american (Carrie Stetko) ce investighează prima crimă din Antartica. Aceasta trebuie să prindă criminalul înainte ca noaptea polară, lungă de şase luni, să înceapă. Ceea ce Carrie nu bănuieşte este că, în spatele acestui asasinat, se ascunde un mare secret. Urmărind trailerul mi-am adus aminte de “30 Days of Night” cu Josh Hartnett, care mi-a plăcut foarte mult. Chiar dacă diferă destul de mult, “Whiteout” este, cu siguranţă, unul din filmele pe care vreau să le văd.

Whiteout 001 [Trailer Tare] Whiteout cu Kate Beckinsale

Adaptat după benzile desenate, cu acelaşi nume, ale lui Greg Rucka şi Steve Lieber, “Whiteout” este regizat de Dominic Sena (Gone in Sixty Seconds) şi îi mai are în distribuţie pe actorii Gabriel Macht (The Spirit) şi Columbus Short (Stomp the Yard, Save the Last Dance 2). Îl puteţi vedea în cinematografele din România începând cu data de 6 noimebrie 2009.

Vizionati trailer Whiteout


3 COMENTARII

  1. Abia astept sa-l vizionez…Kate Beckinsale face intotdeauna treaba buna mai ales in Underworld care din punctul meu de vedere este unul dintre cele mai reusite filme cu si despre vampiri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.