[Trailer Tare] Transylmania – o altfel de legenda

4

transylmaniafr [Trailer Tare] Transylmania o altfel de legenda

Astăzi am avut plăcerea de a descoperi o producţie care mi-a stârnit imediat interesul. Şi nu pentru că ar fi o adevărată operă de artă cinematografică, ci pentru că se inspiră din legenda Transilvaniei. De menţionat este faptul că nu s-au limitat la un low-budget horror cu vampiri, filmat parţial în România. Nu, au făcut o comedie-horror cu un grup de adolescenţi ce sosesc pentru prima oară în România, la o şcoală din Transilvania. De fapt, filmul este o parodie. “Van Helsing“, “Twilight“, “Underworld“, “Dracula“, “Scary Movie” sau “Harry Potter” sunt doar o parte din filmele pe care le veţi recunoaşte. “Transylmania” este regizat de David şi Scott Hillenbrand. Scenariul a fost scris de Worm Miller şi Patrick Casey. Actorii români nu puteau să lipsească. Avem, aşadar, nume ca: Claudiu Trandafir, Elena-Cristina Marchisano, Adriana Butoi şi Mandinga (aici cred că este vorba de cei din trupă). Filmul va avea premiera în S.U.A pe 4 decembrie. De ce mi s-a părut tare? Pentru că e amuzant să vezi ce le inspiră, străinilor, numele ţării noastre. Şi când te gândeşti că Dracula este, poate, cel mai cunoscut personaj din România. În fine, am ales să promovez această peliculă şi pentru că, la începutul lunii, vorbeam aici de filmele în care apare România. Mă gândeam că, ţinând cont de circumstanţe, e un film care îi interesează pe cinefili, indiferent dacă este bun sau prost. Acestea fiind spuse, hai să comentăm “Transylmania” 😀

Vizionaţi trailer:

4 COMENTARII

 1. :)) hai ca tre sa recunoastem nu am mai vazut demult ceva despre transilvania. si cum ultimul scary movie a fost de vis, ma gandesc ca parodie la parodie e o treaba

 2. Parodia asta a avut premiera ieri 18 noiembrie la Egypt Theatre Hollywood si intra pe marile ecrane in State in 4 noiembrie. Trailerul adevarat este R (restricted) pentru persoane peste 18 ani:
  http://movies.msn.com/movies/movie-trailers/?g=5dbf6568-d159-4753-94d1-e78b421fcdbb&icid=MOVIES3&GT1=MOVIES3

  Cui ii place genul parodie, ii vor placea si aluziile la diferite filme cu vampiri sau horror care au invadat ecranele in ultimii ani. Cele cinci fete frumoase apar la IGN Babeology: gemenele Garza acum o saptamana:
  http://media.stars.ign.com/articles/104/1041873/vids_1.html
  Musetta Vander saptamana asta, J
  http://stars.ign.com/articles/104/1046508p1.html
  Jennifer Lyons sapt viitoare si Irena Aldea Hoffman (romanca) peste doua saptamani.
  Filmat in intregime in Romania, la Castelul Huniazilor. Oricum, o parodie nu este o telenovela…putem risca, romanilor le place sa rada:-).Deci, sa devenim studenti la Razvan University!
  http://www.transylmaniathemovie.com/site/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.