[Trailer Tare] The Kids are All Right

0

Cu cine as putea incepe aici? M-as putea lega de notorietatea multor nume din “The Kids are All Right” pentru a va starni curiozitatea, dar prefer sa le luam pe rand, schematizand o mica genograma a unei familii atipice: cele doua mame, Annette Bening si Juliane Moore care formeaza aici un cuplu homosexual si cei doi copii, Mia Wasikowska (Alice in Wonderland) si Josh Hutcherson (Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant, Journey to the Center of the Earth), iar ceva mai indepartat de clasica figura, il avem si pe donatorul de sperma, Mark Ruffalo. Si acum c-am stabilit coordonatele si personajele acestei povesti, comedia lui Lisa Cholodenko se anunta a fi una copioasa, impinsa de prestatii ce vin din partea unor actori foarte buni si de care cu siguranta ne vom atasa pe parcursul filmului.

Desi am inclus in prezentarea “eroilor” de film si o scurta prezentare, rezum aici intriga si desfasurarea evenimentelor pentru aceasta comedie: un cuplu homosexual format din doua mamici moderne au grija ca celor doi copii ai lor sa nu le lipseasca nimic. Chiar daca odraslele familiei au parte de tratament matern la patrat, acestia tin insa mortis sa-si cunoasca tatal biologic, dorind sa se apropie de acesta. Cu ce le va afecta relatia cu mamele si cum se va acomoda un barbat intre doua femei, ramane sa vedem.

“The Kids are All Right” vine in cinematografe din 7 iulie, dar pana atunci, aveti trailerul ca sa puteti intui ceea ce va urma:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.