[Trailer Tare + Poster] Like Crazy

0

Trebuie sa va spun ca pentru mine Like Crazy atinge o coarda sensibila si prezic de pe acum ca am sa-l urmaresc si ca, cel mai probabil, am sa ma si jelesc (ca asa facem noi fetele, suntem mai sensibile). Dar se pare ca nu sunt singura ce are o slabiciune pentru aceasta drama deoarece filmul a fost foarte aclamat in cadrul festivalului de film Sundance, unde a castigat Grand Jury Prize. Puteti vedea si voi pentru ce s-a facut atata tam-tam in ceea ce priveste Like Crazy urmarind trailerul ce urmeaza.

Like Crazy urmareste povestea de dragoste sfasietoare dintre Anna si Jacob. Desi iubirea intensa ce s-a aprins intre ei a reusit sa le schimbe viata pentru totdeauna, relatia lor va fi cu adevarat pusa la incercare atunci cand Anna este deportata din Statele Unite inapoi in Marea Britanie. Astfel, filmul ilustreaza provocarile cu care se confrunta cei doi indragostiti in momentele in care oceanul ii desparte.
Like Crazy ne aduce in rolurile principale pe Anton Yelchin, Felicity Jones si Jennifer Lawrence si vine in cinema incepand cu data de 28 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.