[Trailer Tare] Despicable Me

0

Uite, asta este unul dintre trailerele la care poti ramane placut surprins, fara pic de anticipare in avans. Si asta nu pentru ca se anunta un proiect la care multi actori buni si-au adus aportul, ci dupa simpla prezentare pe care o primim inainte de lansarea oficiala din 2010. Muzica din spatele scenelor-fulger dar si pregnanta personajelor chiar da glas unei animatii ce pare a merita sa fie vazuta. In 3D, cum altfel? Iar acum, sa vorbim si de oamenii din spatele lui “Despicable Me”: interesant si incurajator poate fi faptul ca una dintre persoanele din spatele scaunului de regizor este Chris Renaud, cel ce ne-a adus Ice Age 2 si 3 ori Horton Hears A Who! pe micile mari ecrane. In continuare, ne putem gandi ca odata cu el, si-a adus si ceata zdravana de actori sa-i faca jocul: Jason Segel, Steve Carell, Miranda Cosgrove, Will Arnett, Kristen Wiig sau Russell Brand.

DespicableMe md [Trailer Tare] Despicable Me

Acestea fiind zise, asteptati-va la cei mai strasnici raufactori. Nu stim exact care-i raul-railor, dar ii avem pe Vector si Gru care se incapataneaza sa dea tot ce-i mai bun pentru a-si castiga statutul de cel mai rau. Si pentru ca este nevoie de un plan bun pentru a controla intreaga lume, Gru decide sa fure… luna! Doar ca in loc ca planurile lui sa fie derulate dupa bunul plac, acesta se ciocneste in drumul sau de trei orfane care daca nu vor opri, macar vor influenta mersul lucrurilor…

Si pentru ca doar varianta no. 2 a trailerului a fost prezentata acum cateva zile publicului, propun sa va arat si prima varianta:

Trailer #1:

Trailer # 2:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.