[Trailer Tare] “Avatar”

8

avatar newphotosaug19 580 01 [Trailer Tare] Avatar

Acum câteva zile vă povesteam aici câteva lucruri despre “Avatar“-ul lui James Cameron. Azi a sosit momentul pe care îl aşteptam cu toţii: a apărut trailerul oficial al peliculei 😀 Iar, ca bonus, niste poze ce îi înfăţişează pe actorii Sam Worthington, Sigourney Weaver, Giovanni Ribisi, Stephen Lang şi Michelle Rodriguez. Mai mult, într-una din poze puteţi vedea, pe fundal, o imagine din Pandora, planeta locuită de rasa umanoidă Na’vi.

avatar newphotosaug19 580 02 [Trailer Tare] Avatar

avatar newphotosaug19 580 03 [Trailer Tare] Avatar

avatar newphotosaug19 580 04 [Trailer Tare] Avatar

Vizionati teaser trailer Avatar:

Asa cum era de asteptat, dupa ce am vazut trailerul am fost si mai sigura ca “Avatar” o sa fie un film foarte bun. Si nu cred ca totul se va datora efectelor speciale. Sau, cel putin, asa imi place sa cred. Sunt curioasa care este parerea voastra? E clar ca efectele speciale sunt principala atractie, dar sunt oare de ajuns ca sa faca un film foarte bun?

8 COMENTARII

  1. Sunt oare efectele speciale de ajuns sa faca un film bun ? De ce nu exemplu Transformers … producatorii se gandesc la incasari nu la parerile criticilor !

  2. @IMunteanu Cum ziceam in articolul trecut: Data oficială de lansare a producţiei în cinematografe este 18 Decembrie. 😛 De acord cu tine, pare tare 😀

    @Mist Da, asa e, dar nu cred ca de data asta totul se reduce la incasari cat mai mari. Cat despre critici, acestia deja si-au format o parere buna despre film. Sunt curioasa daca va reusi sa intre in istorie. Titanic a facut-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.