[Trailer + Poster] Step Up-3D

2

Astora incepe sa le placa in 3D. Cred si eu, atat timp cat pot atrage publicul cu ajutorul multelor dimensiuni. De aceasta data este treide-dizat Step Up, binecunoscutul film cu si despre dans. Pentru acest “tur” al francizei, trupa de actori-dansatori va fi coordonata de Jon Chu si aduce in prim plan nume ca: Adam Sevani, Alyson Stoner, Sharni Vinson, Harry Shum Jr., Rick Malambri, Christopher Scott si multi altii. Despre subiectul acestei continuari de film, zau ca n-ar avea rost sa-l aduc in discutie: dans, intrecere, iar dans, iar intrecere si tot asa. “Step Up-3D” vine in cinematografe din 6 august.

Later edit: Putin mai tarziu am adaugat si posterul lansat, iar in josul paginii il puteti si admira:

2 COMENTARII

  1. Stai sa vezi remake-uri ce-or sa vina.. in avalansa 🙂 ..am citit ca James Cameron pregateste un remake 3D ..al capodoperei sale.. Titanic.. Incredibil, nu ? 🙂 Ma rog, cred ca ati citit si voi stirea cand a aparut. Burton se va lega de familia Adams putin, o animatie 3D.. acolo cred ca va iesi ceva spectaculos.. Ma rog.. cate si cate, cel putin..asa am citit. Ce sa mai.. e clar, o noua era in cinematografie.. s-a “nascut” chiar sub ochii nostri.. Peste hotare a prins de mult la public fenomenu’.. dar parca in prezent..mai mult ca niciodata. La mai mare , nici mi-e nu-mi displace 😀 ..atat timp cat efectele sunt pe masura asteptarilor bineinteles, iar daca si filmu’ poate fi captivant.. cu atat mai bine 🙂 Cat despre Step Up .. si primele filme mi s-au parut a fi de umplutura, genu’ .. de vazut cand n-ai ce face.. asadar.. ma indoiesc ca acesta din urma sa fie cu mult peste medie, poate vor fi efectele 3D de apreciat.. ramane de vazut.

  2. Mai e bun si 3D nu zic nu:) e chiar super. dar sincer:-? nu ma omor cu 3D . va spun si de ce :). pentru ca la unele faze unde se misca mai repede o faza cva:). cu 3D abea se misca :|. asta nu imi place

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.