[Trailer] Spy Kids 4: All the Time in the World

0

In ultimii ani, fenomenul 3D a luat cu asalt cinematografele si din ce in ce mai multe filme  au avut continuari realizate in 3D. Ei bine, aparent, nici 3D-ul nu mai e de ajuns, iar Spy Kids 4: All the Time in the World s-a gandit sa treaca la un alt nivel: 4D Aroma-Scope. Adica in sala de cinema puteti simti si mirosurile de prin film. Interesant si nu prea. Adica interesant conceptul, dar filmul mi se pare absolut neinteresant. Poate si pentru ca va fi unul dedicat exclusiv copiilor, cu efecte speciale la fel de proaste ca si cele din Spy Kids 1,2 si 3 (lucru dezamagitor, avand in vedere ca au fost regizate de Robert Rodriguez). Puteti vedea mai jos cam care e faza.

Marissa Cortez Wilson parea ca are o viata perfecta si normala: o casnicie fericita, copii vitregi inteligenti si un nou bebelus. Nimeni nu stia ca Marissa fusese candva unul dintre cei mai buni agenti secreti si ca acum e nevoita sa-si reia activitatea, totul din cauza lui Timekeeper, personaj negativ ce ameninta sa cucereasca intreaga planeta. Insa, Rebecca si Cecil, copii ei vitregi, vor afla cat de curand totul despre identitatea secreta a mamei lor si vor trebui sa contribuie la misiunea de salvare a planetei, devenind copii-spioni.

spy kids 4 alba 460x236 [Trailer] Spy Kids 4: All the Time in the World

Trebuie sa va spun, am vazut Spy Kids si cand eram mai mica si nu mi-a placut nici atunci si sunt sigura ca o sa-mi placa cu atat mai putin acum. Nici macar trailerul nu ma incanta. Dar, daca aveti copii/nepoti/frati/prieteni prichindei, puteti sa le faceti o bucurie si sa ii duceti la Spy Kids 4: All the Time in the World. Filmul este regizat de Robert Rodriguez (Sin City) si ii aduce pe marile ecrane, incepand cu data de 19 august, pe Jessica Alba, Jeremy Piven, Joel McHale, Alexa Vega, Ricky Gervais si Antonio Banderas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.