[Trailer] New Year’s Eve

1

tumblr lsbkkgoceP1qb3c38o1 500 460x451 [Trailer] New Years Eve

Cred că regizorul filmului Valentine’s Day, Gary Marshall, tocmai a descoperit reţeta succesului. Care este aceea? Păi, se ia un scenariu relativ ok (uşurel, să nu dea bătăi de cap), se adaugă câteva luni de filmare (nu foarte multe) şi în final, se condimentează cât se poate de mult cu actori aleşi pe sprânceană. După ce presa coace bine rezultatul, se gustă nepretenţios de către public.
În timpul “degustării”, cifrele din box-office se vor înmulţi ca ciupercile după ploaie. Cel puţin, în cazul lui Valentine’s Day a ieşit de minune, profitul a fost dublu, iar publicul a putut să-şi admire actorii favoriţi strânşi laolaltă. Acum, tradiţia continuă cu o altă sărbătoare mai importantă, şi anume, Anul Nou.

Timp de 24 de ore, cu o zi înainte de noul an, este urmărită povestea a mai multor cupluri şi a unor personaje din Valentine’s Day. Nu va lipsi desigur, cadrul romantic, iar din trailer-ul pe care vi-l prezint astăzi, putem vedea deja finalul fericit, de care avem toţi nevoie într-o astfel de zi. New Year’s Eve are în distribuţie un şir de actori, poate mai impresionant decât în predecesorul său: Robert De Niro, Hilary Swank , Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Halle Berry, Michelle Pfeiffer, Jessica Biel, Zac Efron, Jon Bon Jovi, Sienna Miller, Josh Duhamel, Sarah Jessica Parker, Ludacris, Sofia Vergara, Alyssa Milano, etc.

Trailerul e simpatic, iar filmul este de văzut. Îl voi urmări, ca şi voi, pentru acel amalgam de actori. Totuşi, sper că regizorul nu are în plan să ia toate sărbătorile la rând. Premiera va avea loc pe 9 decembrie.

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.