[Trailer] My week with Marilyn

3

All people ever see is Marilyn Monroe. Şi ceea ce vom vedea şi noi, să sperăm, într-un viitor cât mai apropiat. Nu ştiu câte filme s-au făcut despre diva anilor ’50, dar chiar şi de-ar fi fost a 100-a producţie cu acest subiect nu cred că ar fi fost ocolită, fiind vorba despre ea.

Într-un articol de la rubrica foto v-am prezentat câteva imagini din film, iar astăzi vă arăt şi trailer-ul, cam obositor pentru ochi, ce-i drept. Bazat pe o întâmplare reală din viaţa actriţei, pelicula urmăreşte perioada petrecută de aceasta în Londra, pe când filma pentru The Prince and the Showgirl şi încerca să se detaşeze de viaţa mult prea agitată a Hollywood-ului.

tttt 460x459 [Trailer] My week with Marilyn

Marea întrebare este dacă Michelle Williams se va descurca sau nu în rolul lui Marilyn. Asemănarea este destul de apropiată (deşi ar mai fi mers câteva kilograme în plus), însă este nevoie de mai mult decât o imagine plăcută pentru a da viaţa unui astfel de personaj. De menţionat, este primul film în care o vom vedea pe Emma Watson, fără să mai joace rolul lui Hermione. În distribuţie îi mai avem pe Eddie Redmayne, Kenneth Branagh, Julia Ormond, Judi Dench, etc.

Premiera este pe 4 noiembrie, în Statele Unite.


Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. […] „My Week With Marilyn” ocupă un bine meritat loc trei, sir Lawrence Olivier (Kenneth Branagh) fiind răspunzător pentru majoritatea celor 20 de scene. În acest caz, personajul fumează în condiții de stres, fiind  acaparat de problemele pe care le are cu actrița principală. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.