[Trailer] Dolphin Tale

1

Ca sa continuam cu filmele inspirate din povesti adevarate, va prezint acum trailerul pentru Dolphin Tale, o drama regizata de Charles Martin Smith care va aduce garantat lumea in sala de cinema. De ce spun asta? Pentru ca delfinii sunt adorabili si pentru ca cei ce ii iubesc vor avea ocazia sa ii vada chiar in 3D. Sau cel putin pe Winter, delfinasul nostru principal. Filmul va avea premiera incepand cu data de 23 septembrie si ii va aduce pe marile ecrane pe Morgan Freeman, Ashley Judd, Harry Connick Jr. si pe Kris Kristofferson.

Dupa cum va spuneam si mai sus, Winter este numele delfinului in jurul caruia se invarte intreaga poveste. In urma unui accident in care isi pierde coada, Winter se imprieteneste cu Sawyer, un baiat de 11 ani ce il ajuta sa se refaca si sa inoate din nou. Am mai intalnit filme inspirationale, insa de cele mai multe ori, personajul principal era de natura umana. Asa ca in ceea ce priveste acest aspect, Dolphin Tale vine cu o nota de originalitate. In rest, pare a fi un film pentru intreaga familie, fara prea multa actiune, dar cu niste scene 3D pe sub apa ce ar trebui sa fie grozave.

1 COMENTARIU

  1. […] Freeman după recentul film Dolphin Tale se reapucă de acelaşi gen de rol, odată cu viitorul film pe nume The Magic of Belle Isle. Genul […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.