[Trailer] Crazy on the Outside

2

Newsflash: Comedie la orizont. Bine, bine, nu stiu cat de amuzanta o fi biata de ea, dar de ce sa nu ne asteptam la mai mult? Si desi actorul principal (Tim Allen) nu-mi trezeste niciun sentiment placut, am incredere ca partenerii sai de platou vor salva situatia. Cel putin, stiu ca J. K. Simmons, desi intr-un rol secundar, isi va condimenta scenele. Il iubesc pe omul asta! Ceilalti actori ai lui “Crazy on the Outside” suna cam asa: Sigourney Weaver, Julie Bowen, Ray Liotta, Kelsey Grammer si Jon Gries. Oh da, acum bag de seama si ca regia este semnata chiar de… Tim Allen. Hm, atunci de ce mai scriu eu articolul asta? Imi fac datoria, zau. 🙂 Oricum, comedia “Crazy on the Outside” vine in cinematografe pe 8 ianuarie 2010, va povestesc imediat pe scurt ce si cum, iar pe trailer il mirositi mai jos.

ggg [Trailer] Crazy on the Outside

Tommy (Tim Allen) a facut ce-a facut, si-a ajuns intr-o scurta calatorie prin inchisoare. Scurta cam de… 3 ani, cam asa. La iesire, sora Vicky il anunta ca pentru a nu pica prost in fata familiei, se presupune ca lipsa lui indelungata sa fie motivul unei perioade petrecute in Franta. Se muta cu rudele surorii lui si va incerca sa se tina departe de lucrurile care l-au aruncat odinioara in inchisoare. Nu va dura mult linistea, caci vechiul anturaj isi face simtita prezenta incercand sa-l ademeneasca pe barbat. Pentru a se putea elibera de tentatii, se angajeaza pentru inceput intr-un restaurant, iar mai apoi isi incearca sansele pentru un job mai pretentios.

2 COMENTARII

  1. […] faci omul sã râdã? Cred cã tipul nu ştie. Oricum, presimţeam acest deznodãmânt încã de aici, astfel cã rãsuflu uşuratã. Noroc totuşi cã actorul este suficient de isteţ cât sã […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.