[Trailer] Brief Interviews with Hideous Men

2

Poftim! O altfel de abordare privind vesnica busitura dintre barbati si femei.  Sau femei si barbati. Revelatoarea varianta o propune nimeni altul decat John Krasinski (“Away We Go”, “License to Wed”, “The Holiday” ) prin debutul sau regizoral, cu productia intitulata “Brief Interviews with Hideous Man”. Implicat nu doar la punerea in scena a subiectului, ci si in scrierea scenariului povestii, Krasinski isi ia sursa de inspiratie dintr-un roman de-al lui David Foster Wallace.

sundance09list 11 [Trailer] Brief Interviews with Hideous Men

Pe langa obisnuitul trailer, va prezint si scurt rezumat: Frustrata, dar si iritata de situatia in care a poposit, adica, parasita de iubit fara prea multe explicatii, Sara (Julianne Nicholson) va-ncerca sa afle ce se intampla cu adevarat in mintea barbatilor. Cum? Se va implica in investigatie cu ajutorul unor interviuri pe care le va lua diversilor indivizi. Cat de multe va putea afla de la un singur barbat? Dar de la o multime, dornici sa-si puna mintile pe masa?

Cu o distributie ca Will Forte, Dominic Cooper, Bobby Carnavale, Timothy Hutton, Christopher Meloni ori Max Minghella, filmul se lanseaza in editie limitata pe 25 septembrie!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.