Topul FHM: cele mai sexy femei [primele 6 actrite]

3

Iată un articol uşurel, de vară. Dar în loc să te răcorească, acesta o să te înfiebânte… şi (chiar dacă vremea este destul de înăbuşitoare) o să-ţi placă ce o să vezi. Pregăteşte-te să faci cunoştinţă cu cele mai sexy actriţe din lume. Bineînţeles că topul meu ar arăta complet diferit, dar las acest lucru pe o dată viitoare. Până atunci iată ce au decis cititorii revistei FHM. Sigur ai auzit de celebrul top al celor mai sexy 100 de femei din lume. Ei bine, anul acesta, actriţele aproape că au monopolizat primele 10 poziţii din clasament.

%name Topul FHM: cele mai sexy femei [primele 6 actrite]

Stai puţin! Nu te repezi! Să începem cu locul 10.

10. Freida Pinto

fareedabs Topul FHM: cele mai sexy femei [primele 6 actrite]
Are 24 de ani. Este fotomodel şi a intrat cu adevărat în atenţia lumii întregi odată cu lansarea marelui câştigător de la premiile Oscar de anul acesta: Slumdog Millionaire. Aşadar… să-i mulţumim regizorului Danny Boyle, care i-a oferit Freidei ocazia de a-şi face debutul în cinematografie şi nouă şansa de a ne relaxa ochii cu ceva frumos. Şi nu mă refer la film! În prezent, Freida Pinto pregăteşte deja alte două proiecte, dintre care unul este mult aşteptatul film al lui Woody Allen, pentru care nu s-a găsit încă un nume.

Locul 9 este ocupat de către Anna Friel

annafriel Topul FHM: cele mai sexy femei [primele 6 actrite]
Are 32 de ani şi după ce a cochetat cu filmele de televiziune, jucând prin diverse seriale, a atras privirile bărbaţilor odată cu apariţia filmului regizat de Brad Silberling, Land of the Lost, în care îi ţine companie Will Ferrell. Pentru anul viitor pregăteşte nu mai puţin de patru filme.

Pe locul 8 tot o actriţă găsim: Kristin Kreuk

Lana smallville 134969 160 Topul FHM: cele mai sexy femei [primele 6 actrite]
Mărturisesc că nu auzisem de ea până acum. Are 26 de ani, iar anul acesta a apărut în filmul mediocru (ca să nu fiu prea rău) al lui Andrzej Bartkowiak: StreetFighter: The Legend of Chun Li. Dar ceea ce a făcut-o să iasă din anonimat, cu siguranţă a fost serialul Smallville.

Poziţia a şaptea ii revine actritei Elisha Cuthbert

elisha cuthbert modeling 15 Topul FHM: cele mai sexy femei [primele 6 actrite]
Totuşi, dacă arunci o privire pe biografia ei observi că la cei 27 de ani a jucat într-o mulţime de filme şi seriale. Probabil că o ţii minte din The Girl Nextdoor sau din serialul „24”. Iar anul acesta o poţi vedea în comedia The Six Wives of Henry Lefay.

Sărim acum până la ultimul loc de pe podium: poziţia a 3-a.

Aici o găsim pe Jessica Alba

jessica alba ass Topul FHM: cele mai sexy femei [primele 6 actrite]
Are 28 de ani şi nici nu cred că mai este cazul să-ţi spun ce a făcut în tot acest timp. Cu siguranţă ai văzut-o în Sin City-ul lui Robert Rodriguez, în Fantastic Four sau în comedia romantică Good Luck Chuck.

Şi ne oprim la locul al doilea

megan fox3 Topul FHM: cele mai sexy femei [primele 6 actrite]
Este cea mai tânără dintre toate cele enumerate până acum. Are 23 de ani şi a ajuns să incite imaginaţia a milioane de bărbaţi. Am auzit pentru prima dată de ea în How to Lose Friends & Alienate People, însă anul acesta a dat lovitura şi nu ţi-a mai permis să o ignori cu blockbuster-ul Transformers: Revenge of The Fallen şi mai nou apărutul Jennifer’s BodyCred că ai identificat-o deja: numele ei este Megan Fox.

Le aştept pe fete (Ankha sau Mihaela, se aude?) cu un top al celor mai sexy actori.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.